Wednesday, November 25, 2009

I want this

Hello darkness my old fren, I have come to see you again..







lama tak update.. nasib baik ingat log in details huhu.. Lama tak nengok blog korang2 pung..


I WANT THIS.. The French dvd looks cool, great location and worth getting just for the intro.

But this....I am referring to THE 2 DVD + 2 CD version. is awesome!!.

I FUCKING HATE NEW METALLICA, I STILL HAVE NOT LISTEN TO DEATH MAGNETIC AND MAYBE NEVER WILL ( UNLESS THEY PLAY IN KL OR SG AND I GOT THE OPPORTUNITY TO GO, OF COURSE I MUST DO SOME LISTENING ABOUT THE ALBUM THEY ARE PROMOTING RIGHT? ).

But the double dvd + double cd package is extraordinary.


14 comments:

speedrider said...

ah... nampak amat hebat sekali dalam packing tu!

Sampai sekarang aku cari buku Metallica kat penang ni tak jumpak-jumpak.

Last2, MJ punya buku pun jadilah....

sis_nita said...

hai..

pekabar..

lama ilang nampakk..

:P

selamat ari raye Qurban..

Jairo said...

hail... deaf.. hahaha dah sembuh dah.... isk lama betul ngko ni menghilang.... welcome back....

Saudagar Mimpi ... said...

Lama betul bro x blog eh.
Anyway, Metallica sekarang ni pandai betul buat duit. Beberapa bulan lepas mereka dah keluarkan DVD "Francais Pour Une Nuit" utk pasaran Perancis, sekarang DVD "Orgullo, Pasion y Gloria: Tres Noches En La Ciudad de Mexico" plak utk pasaran Amerika Latin. Fan mereka seluruh dunia sure berebut beli semua.

berteromber said...

welcome back...

ntah la sekarang aku dah macam tak excited dengan metallica...hehe

SkiD said...

Lama menghilang...W.C.B.!!!
Metallica dah terlampau kormesial le sekarang ni... Terlampau arus perdana... Aku rindu Metallica yg dulu2...

matakucing said...

aloha hehe

eddie dewanaga said...

Metallica masih macam dulu, cuma bila fans semakin menggila, diorang grab the peluang bikin duit selagi ada ruang... bercakap tentang karya, diorang dah tak sekasar, selaju dan seberat dulu, come on... ni semua cerita basi.

zaman dah berubah, usia dah bertambah... Lars dah pandai menghias rumah, Hetfield selalu pastikan anaknya get a good grade in school, Hammet bawak bekal masuk studio...

Jemz said...

selamat raya korban!

zan said...

Setuju dengan Eddie. Even kita sendiri tak boleh nak maintain berat badan kita 10-15 tahun dulu kan? Apatah lagi artis yang berkarya? hahaha

p/s: Blog lu ni kena spam ke Deaf? Aku asyik dapat alert komen bahasa cina dalam entry "patience"...

MindHeartBodySoul said...

Rajin ko provide detail table...
Huru-hara tak up-date blog sebab mender alah ni agaknya...

Selamat 'Eid Mubarak - Aidul Adha!

dilaOHdila said...

sa;am dep..........
mana lama menghilangnya nih wei
amboi lama benor tak berhupdate umah hang
ingatkan Gi obercea (he he he)

salam eidul adha dep...........
aku nak kejor lembu ni (ahak)

Takilala said...

best ni. tapi aku dah lama fade to black ngan diorg ni. mcm ko gak la, Death Magnetic sampai skrg blum dgr lg. huhu.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女