Monday, October 31, 2016

ABSU - Live In Singapore 30th October 2016

As usual a bit of talk cock in English and then in Malay Language Bahasa Melayu kat bawah.
As usual I try to make the contents in both languages slightly different. So to know Malay Language, is to love Malay Language. Its spoken by 270 Million people across South East Asia.
And I am fucking proud of it, though I can only speak the Bazaar, street style language. Not the educated proper one. LOL!!
OK, lets go ABSU.
25th Years of ABSU this year. Dallas Texas.
So seems Texas has the bad - George Bush
and the good - ABSU.
Photo taken at the road side with all the leaves and branches falling from the trees.. LOL!

(Now this is something unique, I think the tickets was printed by the organisers much earlier so it has the original date of 5th November which is changed to 30th October 2016, GOOD FOR ME. I dont think I can make it if its on the 5th Nov).

Some short notes on ABSU Live In Singapore just now.
I guess I have never written about this show place location.
Aliwal Street Arts Centre is something small,
lots of nice HALAL food,
At least three mosques within walking distance for you to do your obligation if you want to do your obligation,
places for you to feel culture if you want to be cultural,
and something very important, lots of public transportation,

So just now - A chance to see one of the the legendary bands in the extreme genre in a small hall compared to the Temple and Altar stages of Hellfest.
Anyway, its my first chance to see ABSU Live, so I dont know what to expect,
but they kick ass,
they command and conquered
and tomorrow some people at work or at school will talk or communicate Proscriptor style,
and they got me swaying left and right like hit by strong winds,
and I am happy
and I have a good time.
My friend treat me to a ticket for this show, I am working morning shift so I can peacefully attend this show without worrying about shift work. Yes its a bloody Sunday, but rice bowl is rice bowl.

Dont ask me about the setlist, my friend was saying ABSU played two newer songs and the rest classics. I have no much two-way-communication but just lots of nods , because he was singing the lyrics during the show, he knows about the musicians background, so he bloody know ABSU very very well.
I better keep my mouth shut. LOL!!

He told me now that he had seen ABSU, there is only one more band he wants to see play live , that is RUNNING WILD.  (*Giggles*)

So he ask me, what else is a band or artist that I have yet to see live that I want to see?

My answer to him - DEPECHE MODE. The masters. There is none darker, more corrupt to the masses, more sinister or more evil.
Hope I get to see them (DM) on their coming World Tour Next Year.

Damn the day I discovered Iron Maiden and got addicted to them, or else I would have backpack to Bloodstock or this weird festival in Norway every February called BlastFest for my personally earthly musical pleasure. These shows always have nice lineups to be discovered and its always a nice feeling to discover new music while staying loyal to the old.

OK the event tshirt for this True Metal Invasion event headlined by ABSU.
Very nice. Front and back.

Mr Proscriptor.

How can he play drums like he plays drums while singing like he sings
and in between songs he still got the breath to introduce the next song, and talking about all things?


Not forgetting Mr Ezezu and Mr Vis Crom.

ABSU starts at about 1945hrs and played about an hour.

So means I got a chance to do a blog post.

Goodbye till next time.

Hi Semua.
Selamat Kembali kepada blog Sendu ini.

OK, ada masa sikit, so aku cerita apa aku buat tadi.
Aku gi tengok ABSU.
Wahhh dari Hanover Jerman punye band Scorpions minggu lepas ke Dallas Texas nye band ABSU minggu ni. Bak kata Wings, orang kita ada dimana-mana sahaja...  Cewahhh...

OK OK, jangan tanya aku setlist, mati haram aku tak tahu nama lagu. Nanti senang kalau kawan aku ingat, aku suruh dia bilang aku.
Dektu minat giler ABSU ni, aku masih ingat dulu2 aku baru kawan dengan dia...
aku tanya "errr... Saudara ni dengar band rock tak? kalau minat awak suka dengar band apa?"
Dia jawab "ooo saya paling minat ABSU dengan Running Wild".

ITU BAND LANUN!! KAU ORANG BUGIS EH>>>??? Muahahahahaahah.

So aku tahu dia happy sangat tadi... patut aku yang belanja dia kan, tapi dia yang belanja aku.. haha.

So aku pun happy la kan tiket per.

Ermmm, apa aku nak cakap semua aku dah cakap kat atas omputeh, bacalah.....
dan apa gambo aku nak tampal aku dah tampal kat atas, tengoklah.......

Tadi kan, masa Proscriptor main dan nyanyi dengan dahsyat nya, 

aku teringat ERIC CARR.  Mendiang nya.

Tentu seronok eh kalau dapat tengok Eric Carr main live. Aku kadang2 masuk youtube ok.. tengok zaman Eric Carr.

"Out on the street for a living......" cewahh.. Oo Oo Black Diamond... haha.

Eric Carr.. pandai main drum, suara sedap masa nyanyi live, hensem giler, personaliti menarik apa aku rasa la haha.
Semua yang best2 la.. kira tak macam sial la perangai.
Dia mati kanser serentak Freddie Mercury mati...

dengan lagi sorang aku suka giler Phil Collins. DAHSYAT dekni... 
Orang semua ingat dia penyanyi balada padahal, Led Zeppelin reform untuk Live Aid, dia jadi drummer ok. Masa Eric Clapton main pun, Eric Clapton pakai Phil Collins jugak.
Genesis pun dia, Invisible Touch CEH!. Ï dont really know her, I only know her name" giler lagu ni best.
Steve Harris pun dengar ok GENESIS lama. haha.

Nanti la lain kali borak2 pasal Phil Collins nye releases..

Ok dah lari jauh topik dah, dah tak metal dah.. muahaahaha (ketawa jin).

OK sekian berbual kons malam ni. 

Sunday, October 23, 2016

Scorpions -Live in Singapore 21.10.2016. (Photos/Merchandise/Review and lots more not so pretty photos)

As usual first in English then in Malay Language Bahasa Melayu kat bawah.

Scorpions at the Singapore Suntec Conventional/Exhibition Hall - 21st Oct 2016.
A Friday Night. I was lucky to work morning shift, so I can go without taking precious leave or do MX.
Surely a SOLD-OUT? Completely Full-House.
The standing area are packed. I turned around and the seats all seems occupied.
Maybe 8000 max this place holds.
A nice comfy place in the city area with superb public transport facilities.
The place supports good sound whether you are standing or seating anywhere from my experiences there.

The floor shakes and vibrates if there is enough HAVOC CROWD reaction.
Its not sitting on the ground floor this hall as below it are shopping malls. So its kind of weird when the floor starts shaking in the chaos. LOL!!

No opening band,
Scorpions starts early, there are still lots of people outside when the INTRO SIRENS begin.
They have an EGO ramp tonight. How Nice.
Maiden too should try having an Ego Ramp for their own shows. It would be something different.

Again Lauretta Alabbons LAMC has been amazing promoters. They better bring back Iron Maiden to Singapore next time.
Guns N Roses early next year will do till then.

During the song MAKE IT REAL with the Singapore flag backdrop.

There are some upbeat evergreen inspirational songs that I love, and besides Van Halen Dreams, this is one of them.

OK lets start the review with the merchandise stand and the tshirt(front/back) I bought. LOL!!

Klaus Meine was late. VERY LATE. LOL!!!


Like I say, I am always worried if the bands I like are too reliant on old songs and being caberet acts, and I always get a habit everytime I see Iron Maiden, and when the new songs are played and I realised there are are a few people around me looking curious or DONT MOUTH THE LYRICS!!!
I always like bands I like continue play as much new songs as humanely possible LOL!.

So I was happy last night when the new song We Built This House, and the crowds are loud and singing that "Oooo -oooo- oooo" part.

2nd Observation.
Last night No One Like You was played. Lucky us.
And, strange, we got HOLIDAY acapella style by Klaus Meine before Rock You Like A Hurricane. So its happiness.

Zoo was a monster. A huge green slimy horrible HEAVY MONSTER.
With that Matthias Jabs Bon Jovi Ritchie Sambora Livin On A Prayer talkbox. LOL!!

Delicate Dance was awesome isnt it Matthias Jab piece.
I simply prefer this electrical version rather than the unplugged version.

3rd observation.
Mikey Dee was awesome as usual but I like his coolness on Herman Rarebell's No One Like You. LOL!!!

Motorhead's Overkill was a nice Lemmy tribute.

and I love Mikey Dee solo.

4th observation
4/5 of last nights Scorpions look extremely happy, Especially Rudolph Schenker, Matthias Jab, Klaus Meine and Mikey Dee.
Hopefully the loudness of the audience and the loud singalongs plays a part especially that 'we want more!!! we want more!!!'  chants immediately starting after Big City Nights ends. Very fun moments.



5th observation
Seems people around me knows the words to the songs and express their happiness. So I guess I stand at the right place.
Also, I used a new recorder to bootleg the show last night, I dont know what to expect but I love the sound as I am playing back the last night full show. 
(Now all I need is a necklace style dual microphone LOL!!)

The standing price ticket is horrific but worth it.

For the past few months in 2016, I was fortunate to see the "Monsters that create the music that rules" that I grew up with since a little boy play live
- some Iron Maiden (of course), AC/DC, the last mohicans of Black Sabbath, Ritchie Blackmore's Rainbow and to end it this year with The Scorpions. 

2016 has been memorable for me in terms of personal earthly rocking pleasures. LOL!

2017 my only target is to perform some rough low budget backpacking to Glasgow, Aberdeen, Liverpool, Birmingham and Cardiff for Iron Maiden's 2017 UK Tour.
FIVE Maiden shows in Scotland, England and Wales in NINE DAYS. LETS SEE.
The tickets are mostly bloody sold even now. 
maybe plus GnR, and thats all. I got to slow down. LOL!!

Matthias Jabs "Adidas" stripped guitars.

More of Coast To Coast with Klaus Meine on guitar,

Mikey Dee Solo has a part where all the albums cover appear one by one.

Klaus Meine

-  Always Somewhere
- Eye Of The Storm (ok not this one, cannot remember the lyrics LOL!!)
- Send Me An Angel
- Holiday with only Klaus Meine and the audience was a very nice touch.

Did I say I have a good time? I think I forgotten I hated the bloody song Wind Of Change and I was even singing along to that boring song. LOL!!

Rudolf Schenker

Still Loving You Flame Fire Backdrop LOL!!

Klaus Meine & Matthias Jabs


Like I say, attending this show is not only for having a good time, but I think for many, its also the way to maybe say Goodbye To The Scorpions for the last time.
Though having the other classic Scorpions lineups would be even better.

Rudoph, Klaus, Matthias.

Rudoph Schenker with his Ronnie James Dio salute. LOL!!


OK The ending backdrop for Scorpions.
Not so horrific as the Black Sabbath The End isnt it? LOL!!
But at least Black Sabbath has some beautiful and pretty fireworks at their Final Donington Show.


Intro - SIRENS

- HOLIDAY (acapella)

Aku tengah dengar balik bootleg aku rakam Scorpions main kat Singapore hari jumaat lepas.
Aku pakai recorder baru. Tengok macam ok je so nanti ada aku gi konsert band Melayu nanti boleh aku tape dan letak kat youtube macam selalu. HAHA. Sila jangan lahar.

OK, apa aku nak cakap? Memang TERBAIK DARI LADANG persembahan Scorpions malam kelmarin.
Penuh sesak, penonton semua best, seronok sangat. BISING! GAMAT!! Bak kata Ramli Sarip masa Sweet Charity main kat Esplanade, nak buat apa buat, asal jangan ada rusuhan.

Mat Salleh ramai ok kat tempat berdiri. 
OK cam aku cakap ni tempat Wings main dulu yang ada satu hari raya tu. Alaa show ada Musafir Di Hari Raya, then last Kristal join in lagu Peronda.

OK apa aku nak cakap? Semua aku dah cakap bahagian omputeh atas. Gambo semua dah tampal kat atas.

Scorpions ni kan... untuk orang2 MELAYU la kan, macam sama dengan BAYGON, MEE MAGGI, paham? Household nama.
Nama yang seisi rumah, ramai Melayu kenal.

Jadi, korang boleh paham la kenapa Scorpions tu istimewa dari zaman Abang-Abang Lobang, Minah-Minah Karen zaman dulu sampai sekarang.

So apa lagi nak cerita kan pasal Scorpions.

Dan tak terkejut penonton semua dah macam KOIR ok semalam. Choir. Melayu eja cam mana eh? aku tak reti.
KARAOKE melalak melolong gitu baik lagu rock atau lagu slow rock.

Persembahan semalam alrite, Scorpions takde hegeh2 ok. Start awal. Takde band pembukaan ke hapa, aku ngan kawan aku beli tshirt, masuk terus SIREN BERBUNYI haha.
Nasib baik sempat aku start bootlegging aku.

Anyway, suara Klaus Meine alrite la kan, suka sangat aku tengok dia masih maintain. Scorpions semua maintain.
Hensem, kurus, Hensem, kurus, hensem, kurus.

Maka Ulasan pendek aku Scorpions beraksi 2016 di Singapura.

Sebenarnya aku nak tengok Show yang Malaysia punya di Sepang, pasal harga tiket lagi best, dan jugak WINGS ada. Wings kalau lama tak tengok, bontol gatal, tangan gigil.
TAPI aku nak cuba tengok yang Hard Rock Cafe tu.. Aku tak tahu aku kerja apa satu dua hari tu. Aku nak gi la.... 
Tapi tengok la cammana.

OK Scorpions, beberapa lagu baru yang sangat hebat, dan macam aku cakap kat atas, aku seronok bila peminat hadir ramai respon kat lagu baru, tahu bila nak singalong...
Memang seronok, pasal sentiasa menjadi RELEVAN dan bersaing dengan mereka yang zaman modern sangat penting. Cewaahh.. Kalau tak jadi nostalgia je. Asyik2 cerita lama. Tu boleh kasi kat team bola yang asyik sebut je pasal zaman dulu menang tu menang ni, pasal zaman sekarang hancur.

Apa pun, setlist Singapore kat atas.
NO ONE LIKE YOU ada ok, aku tahu berapa negara takde, TAIWAN takde lagu ni.
Dah tu ada HOLIDAY, sikit je la jugak nasik tambah gitu...
tapi terbaik..

Ni kira macam Amy Search kat Larkin Search sambut 30 Tahun akhirnya hujan berenti, semua kat stadium basah kuyup terus Amy nyanyi sorang2 dengan peminat tanpa muzik, Setelah Hujan.
Tapi tu pendek, ni lagi panjang la kot. hahaha.

OK dah tu je.. aku tak mau hegeh2 nak post blog ni, pasal nanti terus tak post.
Blog aku ni dah la sendu sangat. HAHA.
So aku berenti sini la, maaf la cakap melayu nye pendek cakap omputeh aku merapu panjang lebar kot.

Semalam kan, I mean hari jumaat tu, masa lagu Steamrock Fever. Macam terus rasa kenangan la semua ni kan. HAHA. Omputeh panggil life past before my eyes gitu.

Lagi satu bila Make It Real dipersembahkan..
Rasa nak nangis. Cewahhh.
Lagu ni macam perangsang aku gilerbabi sanggup backpack tengok Maiden dan band rock lain merata tempat walaupun memang rasa diri tu bodoh buat semua ni kerja giler.

OK OK, aku tarik balik la aku cakap Wind Of Change nanti aku tidur, aku menguap la, aku kutuk2 lagu ni serupa lagu Search Hisapbella. Boring nak mampos.

Aku nyanyi la lagu Wind Of Change. TERPUKAU GITU keseronokan Scorpions terbaik dari ladang. 

k bye.

Wednesday, October 19, 2016

SCORPIONS - This Friday.... (kawan kerja aku dah belikan aku tiket hiphip hurray).

As usual, In English then In Malay.

As The Scorpions are playing in both Malaysia and Singapore,
Singapore - This Friday.
Malaysia - Next Weekend.
I would have preferred the Malaysian show as that show has Wings on the bill. Unfortunately, its my working day so I cannot make it.
The Singapore is also my working day but it falls on my morning shift, so lucky me.
(Taking Annual Leaves for Personal Entertainments are reserved for Iron Maiden trips only LOL!!).

So I think Scorpions will avoid being a caberet band and they will play as much new songs as possible. I only checked them out- the new songs- in youtube and I have no issues with the new songs.
I think Scorpions find their touch back during the UNBREAKABLE album. The albums in between SAVAGE AMUSEMENT and UNBREAKABLE are albums I dont like except for some songs.

Its like so long since I have listen to Scorpions songs except for the Uli Jon Roth years due to his Scorpions revisited studio and live albums (which I had shown the packagings in the last few blog post).

If I have my way, and I dont really think about it, and I DONT WANT SCORPIONS TO BE A CABARET BAND, I would like Scorpions to play something like this set below.

-New Song 1
-Speedys Coming
-Love Em or Leave Em
-New Song 2
-Loving You Sunday Morning
-New Song 3
-Dark Lady
-Make It Real
-New Song 4
-Rhythm Of Love
-Lady Starlight
-Always Somewhere
-In Trance
-Send Me An Angel
-Fly To The Rainbow

-Big City Night
-Life Like A River
-The Zoo
-Another Piece Of Meat



20 songs of fair mix, no Still Loving ,no No One Like You ,no Rock You Like A Hurricane and please not that rubbish song that puts me to sleep out of boredom - Wind Of Change.
I am sure it is missing a lot of songs I had forgetten while typing this, but the idea is there with Another Piece Of Meat.

OK dont be offended if any.. its just a fantasy.

So I hope to go, especially for the price of the bloody ticket, then I will write a review.

I am thinking of getting a new recorder to bootleg live shows, I am thinking of going to get a higher end BOOTLEGGING DEVICE LOL!!!!
Lets see how..

Hi Semua, 
aku nak cakap sikit ni paling penting, sapa yang tengok Wings 30 Tahun tahu yang dekat dua2 show kat KL yang dorang main 4 jam, dan kat JB nye show, dua2 show Awie sorang2 dengan gitar dia nyanyi lagu When The Smoke Is Going Down kan? Walau kat JB dia nyanyi versi Cantonese kot? Macam lagu Hong Kong je kan? muaahaha...

(dua2 show full show aku bootleg dari intro sampai abis dan aku upload kat Youtube Channel aku),
dan Scorpions akan main kat Suntec dewan yang sama Wings main show masa lepas hari raya tahun bila yang Wings bawak lagu S Jibeng Musafir Di Aidilfitri.

Lagi sekali, show yang ni pun aku bootleg dari mula sampai abis unedited, semua kat youtube channel aku,
anyway aku cakap aku bootleg ni semua korang paham eh? semua audio macam mana kita semua dengar muzik zaman dulu.

Anyway aku tu hari wassap Zan, aku cakap "eh Wings kalau overshadow Scorpions cammana eh? haha..  "
ok aku tak gurau eh.

korang agak Awie dengan Klaus Meine nyanyi sama2 tak When The Smoke Is Going Down? muahaha.

Dan macam aku cakap, zaman jahiliah dulu When The Smoke Is Going Down ni basically boleh ubah suai jadi lagu Dikir Barat ye tak? hahaha...
So memang aku cita2 nak gi tengok yang KL nye show pasal aku kalau lama tak tengok Wings beraksi, aku gatal bontot. So jadi opener main kejap pun ok je la kan, lepaskan gian.

walau kebabai show kat Sepang, ala... leceh siot Sepang2 ni untuk orang cam aku...
Sepang ni serious last aku gi tengok ialah Deep Purple main. Tahun bila entah. Dah lupa haha.

OK so... Tu la nak cakap takut lupa...

haha, lain2 semua aku dah tulis cakap omputeh kat atas.
Wind Of The Change ni boring sey, seboring lagu HISAPBELLA kalau tengok live. Nak tido rasa.


Untuk ramai dari korang sama la kan, soundtrack kehidupan kita dari budak kecik, dari darjah satu, darjah dua...
Aku lagi suka Rainbow lebih sikit tu jam.

Tak dinafikan, Scorpions ni HOUSEHOLD NAME untuk masyarakat Melayu tak kira di mana sahaja.

Jadi mungkin ni last tengok dorang main, dan basically aku pergi ni, lebih kepada untuk aku pay tribute kat dorang.

Macam nak cakap timakasey banyak2...

dan aku tahu aku mesti happy giler time lagu the Zoo. ROCK MAMPOS TERBAIK SEPANJANG ZAMAN lagu ni, segala2nye tentang lagu ni dari muzik dan lirik.

Korang tahu tak, dari aku kecik, cita2 duniawi aku selain nak pergi Donington, lagi satu tempat aku nak pergi ialah nak gi 42nd Street. Pasal aku budak2 dulu aku ingat kat tempat ni ada zoo ada rimau, ada singa gitu. HAHAHA. BODOH SIOT AKU.

Serupa Sama macam tu hari aku pergi Jerman - Loreley tengok Ritchie Blackmore dalam usia 71 tahun, dia cakap dia rasa nak main lagu rock lagi sekali lagu2 yang dia tulis pun lagu2 dari kumpulan Deep Purple dan Rainbow., dia dah cakap dia tak mau main heavy, dia cuma nak main balik lagu rock dia dengan musicians pilihan dia dan dia pakai balik nama yang menggegarkan jantung sanubari ku, R-a-i-n-b-o-w.

Aku macam pay tribute gitu, pegi jauh backpacking sorang2,, bayar tiket show, dan show support dari start sampai abis permainan. Macam nak cakap Terimakaseh banyak2 la Ritchie Blackmore dan tengok dia main lagu2 Rainbow dan Deep Purple.

Maka sama jugak dengan Scorpions hari jemaat ni..

pergi, hurray hurray, buat muka tongong time lagu wind of change, lepas tu dalam hati cakap  -

Terimakaseh banyak2 la Scorpions, dari zaman apa pun la dari dulu sampai sekarang, tak kira apa line up pun la pemuzik dulu dan sekarang.

Sunday, October 16, 2016

GHOST BC infestissumam (deluxe edition) & If You Have GHOST ep

This time I will show all the inside packaging of the deluxe Infestissumam 24 pages booklet and also the packaging of If You Have Ghost EP for those who have not seen it.

I will write a bit in both English Language and Malay Language Bahasa Melayu to the best of my ability.

The Photos of the packaging will be right at the bottom at the end of this post.

Lets start with Ghost BC Infestissumam.
The BC is more for the North American market copyright issues.
Ghost 2nd album.

In majority - A rather traditional pop album, reminds me of The Carpenters, ABBA, surfing Beach Boys and the Soundtrack to the movie PULP FICTION.
(But at the same this is the album with Year Zero on it. A simply blood-baying singalong chorus for a live Heavy Metal Crowd.)

As usual, a straight forward groupie support and one-sided praise for all things Satanic and anti-wholesome family values lyrically.

I always listen to this album as a complete, I don't pick specific tracks. I dont know why but with Ghost I always do it this way.
I press Play button, and put my headphones, and just let the albums flow, while I am walking, waiting at train stations and bus stations, and inside public transportation.

My fave songs on this album are -
- The Rousing Anthem of the Intro Infestissumam.
Less than 2 minutes, it should have a full song. Very very INSPIRATIONAL MUSIC.

- Jigolo Har Megiddo. A happy feet song. Mischievous.

- Ghuleh / Zombie Queen. - Starts slow with Ghuleh and then proceed to remind me of Surfing Rock of the 60s.

- YEAR ZERO - First song I ever see Ghost play live. They were Opening for Iron Maiden. I think most of the crowd also have not seen them play before. I like what I see and hear and I become a fan.

- Idolatrine - very catchy chorus

- Depth of Satan's Edge - A beautiful catchy song. The kind you move your shoulders to the beat.

- Monstrance Clock - Original this album ends on this song. A nice chorus about everyone coming together as one for Lucifer or something.

The deluxe edition has two more songs - a hard to find on official physical cd - La Mantra Mori, and also I'm a Marionette which appears also on Nirvana's Foo Fighter's Dave Grohl produced EP - If Youu Have Ghost.


If You Have Ghost EP.

Produced By DAVE GROHL of Nirvana and Foo Fighter's fame.

Basically a covers songs EP with one live song version of Ghost own song Secular Haze.
Though all are beautifully done. Maybe in some cases ends up more nicer than the originals. (Speaking of Pulp Fiction Soundtrack above - surely Girl You'll Be A Woman Soon by Urge Overkill is something I like so much more than the Neil Diamond original).,

If You Have Ghost is a beautiful song. Crucified is also a simply another sweet song.

I'm a Marionette is an ABBA song.
Waiting For The Night is by one of the best bands in the world - DEPECHE MODE.


And I am very happy.


Some festivals with Ghost headlining Friday, Maiden on Saturday, and Depeche Mode on Sunday.
That would be so out of this world combination.

Yes yes, many people find Ghost annoying. LOL!!!!

OK, like I say, the photos of each page of the INDESTISSUMAM Deluxe Editon are right at the bottom of this posting. For those who have not seen it and are interested.

Hi Semua, 

Tu hari aku ada time, aku masuk Youtube,

aku pergi carik semua info pasal Karen Carpenter. Pasal dia sakit yang paksa diri muntahkan diri tu, Pasal dia nak kurus.
Orang semua cakap dia sakit teruk, dia jerangkung, kurus giler,
tapi dia sorang cakap dia tak kurus, dia gemuk or something like that.

So sambil tu dengar la lagu2 Carpenters. Korang tahu la kan betapa sedap lagu2 Carpenters zaman 70an dulu.

Memang sedih perjalanan hidup Karen Carpenter, tapi lagu2 yang dia nyanyi dengan abang dia dalam kumpulan Carpenters memang lejen. Hidup selamanya.

So, lepas tu aku terfikir, betapa dekat nya lagu2 Ghost ni dengan lagu2 Carpenters pun.

Lepas tu kalau korang perasan, kat album ni memang ada lagu memang rentak Pop Yeh Yeh pun ada.

Tapi ni album kedua ni memang ada kelainan sikit dari album pertama. Mungkin mereka masih mencarik arah dan tujuan dan cuba memperbagaikan aneka ragam muzik mereka.

Lepas album ni terus dorang cakap dorang nanti akan heavy sikit untuk album ketiga iaitu Meliora. Meliora ni akan datang aku akan tunjuk versi Meliora Redux yang ada Popestar punye EP kat dalam.

OK, aku takde masa lebih, AKU memang ada niat nak buat trilogi posting pasal kumpulan muzik Ghost ini.
Tu hari aku dah intro dan buat ulasan sikit album pertama, ni kira posting kedua dan nanti mungkin aku panjang lebar balik untuk post seterus nya pasal Ghost.

OK, cam aku cakap, intro album ni, Infestissumam ni sangat BERSEMANGAT , dan sepatutnya ni bukan intro tetapi lagu panjang kerana sedap sangat.

Dalam album ni kalau lagu heavy metal contoh Year Zero memang terbaik la kan.

Dan jugak lagu2 lain yang aku minat seperti aku sebut kat bahagian atas aku tulis omputeh.

Ohhh jugak, EP If You Have Ghost, penuh dengan lagu2 sedap cover version tak lupa dari KUMPULAN ABBA dan KUMPULAN AKU MINAT YANG AKU DAH LUPAKAN TAPI DATANG BALIK JADI PEMINAT, KUMPULAN DEPECHE MODE, dan dorang akan keluar album baru ok, SPIRIT.
Teruja menunggu... haha.

ok tu je...

Ambik dari youtube.. If You Have Ghost EP..

Ni pulak full album INFESTISSUMAM

OK, Sapa berminat, kalau tak minat tak payah tengok ok, 
sila scroll bawah untuk packaging bungkusan dan buku lirik Infestissumam.