Sunday, March 21, 2010

gramaphone $7, paul mccartney triple disc , 4 beatles album boxset for price of 2

fyi especially yang kat spore, jb atau kawasan sewaktu ngan nye..
gramaphone yang kat penin nye cds harga kadang2 mengherankan..
contoh cam kreator hordes of chaos, iced earth etc.. $7 about 15rm dan smua ialah original packaging bukan jenis 'mat jimat'.
arch enemy tak salah aku smua pun harga cam gitu, dan banyak la metal2 gitu..
white lion return of the pride yang kat ebay kadang2 harga quite expensive pasal susah nak carik, sini pun 7 ketul aje.
sapa yang nak ozzy 4 cd boxset yang ada bsides tu, aku rasa about $30 je gitu lepas diskaun. acdc digipak series , 3 for $39 kot..
so sapa yang memang nak complete kan cd2 ori feberet korang bleh gi kedai ni..

aku grab ni..



dua cd full concert, satu dvd full concert.. best giler...nengok setlist dia huhu..



5 piece band...tapi lagu " when i saw her standing there " tambah billy joel on piano.




packaging ...







anyway, hmv pun harga kadang2 tingtong..
ni beatles yang latest remastered paper sleeve datang dalam gift boxset,
harga half-price gitu jadi harga untuk dua cd tapi dalam ada empat cd..
berbaloi pasal ni pun kira latest released..
aku cuma willing to spend mostly on Maiden related stuffs, so kena tunggu cheapsale atau harga tingtong cam gini baru boleh snap benda2 lain..
aku sebenarnye nak collect smua beatles latest pressing ni..

14 comments:

Ijau D. Koceng said...

iced earth album apa yg ada?

berteromber said...

adoi murah tu...kirim itu White Lion boleh?

pakcik kordi said...

cayalah beb!minat den tgk!

deaf_angel said...

ijau
aku rasa konpem aku nampak tribute to the gods $7

berteromber
k

pakcik kordi dah baik demam haha

ok la kalo aku tak masuk blog sorry ah takde line internet kadang2

Ijau D. Koceng said...

ooo... tribute to the gods aku ada versi kaset tu, leh kirim? muehehe...

stuff (band) lain ada x?

WanBeruas said...

..lu kasi wa terkenang zaman Beatles...he he..masa tu wa ada kasut Beatles ada baju Beatles bla bla bla...

SkiD said...

Murah2...nasib baik aku dah tak buat koleksi lagi...kalau tak mau aku kirim...

☆ lieya latif ☆ said...

minat punye pasal..sanggup berkorban ape saje utk dijadikan koleksi...heheh...cool laa bro!!

JAIRO said...

aku kalau bosan2 pandai gak layan beatles ni....

portdy said...

wouu weee!

nak kirim paul mecca tu bro leh tak leh tak????

kat speedy video malaysia , harga boxset 4 keping beatles remastered tu RM 198, lagi mahal dari beli seketul seketul....huhuhuhu

saya said...

have a nice day fren!

Saudagar Mimpi ... said...

Pergh! Kalau box set dgn harga tingtong. Aku pun boleh tingtong dibuatnya.

Kaboi Tanduk said...

klu tak silap, beatles tu versi enhanced cd kan?

deaf-angel said...

tak perasan lak, tapi semua digipak dan memang lavish packaging