Monday, August 6, 2012

Cute Russian fake mini lp of Japanese vinyl of Powerslave

Bersambungan aku cakap pasal Led Zep punye mini-lp boxset lawa giler yang memang ada pasaran kat China tiru ngan baik tu, tersangat membingitkan kalau kat ebay contohnya, orang jual barang tiruan sebagai asli. Jadi bila dah was-was, buat bodoh sua. Kecuali macam contoh, dari harga tu kita dah boleh agak kemungkinan barang tiruan.
Lain kalau kita dah tahu benda tu memang tipu, fake, atau pirated, counterfeit atau non-official release , then kita beli pasal barang tu memang lawa giler buat koleksi dan tarik minat kita, ah tu lain.

Contoh paling best giler ni. Russia punye fake Mini LP yang tiruan dari Jepun punye piring hitam. Ni aku bandingkan ngan piring hitam Powerslave cetakan Jepun 1984 dulu.

\m/ Cute Giler \m/






I got a chance to catch some snippets of the London Olympics on tv, and of course there is fencing. Always reminds me of Duellist. So in a way its appropriate to choose a Powerslave pressing for this blog.

So this is a sample of the fabulous fake Russian-made mini lp of an Iron Maiden album.
I took photos of the Powerslave Russian-made mini-lp in comparison with a Japanese vinyl of the Powerslave and the fabulous content of the mini-lp itself.
A really beautiful item, very well made. I like it so.


The cd and obi strip looks like this.


Open up and get this and both have inner sleeves with these contents.



The similar Powerslave poster but in a cuter size.




Japanese lyrics and informations.

the BACK ( in the village ) looks like this in comparison.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

The Russian made mini-lp of the original Japanese vinyl Powerslave would make a nice collection.
I dont collect much, but these are some of the Powerslave albums pressings which is around for this photo-taking , and which I think is nice and good to collect thru the years.




..and the tale goes on and on and on and on.......

5 comments:

Adi Herman said...

Once i was introduced about Iron Maiden thru this album...Powerslave!!! Nice item though bro....haha

dilabangiWORLD said...

Lau iron maiden drg MALAYSIA ni aku sure PILIH ang jadi duta dep. Sbb ang banyak menyumbang mengumpul bda2 cam ni. Tabik spring pada perkara yg ang minat ni

Dr. Ben said...

memang cute... harga lebih rm100 ke mini lp versi ni?

berteromber said...

aku kalau jumpa murah memang aku sambo jer...tak kira la fake ker apa...

deaf said...

mm
aku ingat sama ngan cd biasa lebih kurang.