Sunday, July 24, 2016

Rojak Post - Kerrang's Maiden Heaven Vol 2 Tribute Album, Thomas Zwijsen's Preserved In Time, and a bits more photos of Rockin Europe 2016 TRAVELLING EXPLORING photos..

Hi All.
As usual a mix-mashed post.

A detour from my rockin europe backpacking trip travellog as I have not resized the photos to ones that can be uploaded easily..


I want to review and give my opinion on

- the new Kerrang's Maiden Heaven Vol 2 ALL-STAR TRIBUTE to Iron Maiden which was found on the Kerrang Magazine Download Festival Preview Issue which is also their 35 Years Anniversary Issue with lots of Maiden of course (maybe next time I show the articles) 

- and the new double cd of Thomas Zwijsen Nylon Maiden's Preserved In Time.



I'll start in the Malay Language and proceed to English next.

I'll try keep it short, I am late for work.. Its bloody SUNDAY Evening, and I am going to work... LOL!!!

Selalunya aku seronok dengar cover versions lagu2 aku minat dipersembahkan orang lain.

Seronok kalau lagu lelaki tapi orang pompuan nyanyi balik, atau vice-versa.
Seronok kalau lagu heavy dan bising jadi lagu senyap dan sayup2.
Satu yang ditunggu ialah seronok sangat setiap kali Paradise Lost buat cover version lagu2 pop dan electronics.

Iron Maiden nye covers, ada la jugak banyak jugak cd2 album2 cover versions dari merata tempat aku kumpul terutama zaman 90an dan awal 2000an nye rilis.

Untuk Iron Maiden, aku suka dengar cover versions yang lari jauh dari asal.
Dari heavy jadi pop.
Kalau yang buat FAITHFULLY kat original, aku takde masalah, tapi lagi lagu2 tu ditributekan ke tahap extreme ke Utara, atau arah Selatan, lagi aku suka...

Aku jugak suka, band2 buat tribute versions kalau lagu2 baru...
Penat dan boring la, kalau lagu2 80an dan 90an sekalipun...

Kerrang Vol 2 Tribute kat Maiden ni memang dah lama tunggu, rasanya VOL 1 ialah 10 tahun dahulu??
Yang ada Metallica tu?

Untuk Vol 2, korang try dengar TRIVIUM nye cover. TRIVIUM sangat terbaik... Aku ada link kat bawah contoh2 sikit dari album2 ni...


OK yang Thomas Zwijsen ni, memang terbaik... aku suka... Tengok la aku link dari youtube sikit2 apa ada kat album terbaru Nylon Maiden dia,
k tu je la...
Take care semua...
STAY HEAVY K.


KERRANG Maiden Heaven Vol 2 An All Star Tribute To Iron Maiden which comes on the very nice issue of 35 Years of Kerrang.

I dont read Kerrang anymore, but this issue reminds of why KERRANG used to be such a most important HEAVY METAL and HARD ROCK latest reference. Lol.


THAT IS A CAKE... THAT EDDIE IS A CAKE!!!!!!!!






For Me,
Tribute Albums to Iron Maiden...

I really like if

The tribute is played to either side of the extremes,

I dont mind if the covers are played faithfully to the originals, but I prefer if
the songs are tributed in a completely different way...

and I would rather have covers from the latter era of Maiden, and not the same old 80s/90s songs tribute.
Kerrang really did well,
some post2000 songs got covered for this wonderful release.

Enjoy..

These are the more unusual ones,

I like the girl singer song on Wickerman... Muncie Girls??

A bit of change of lyrics..

Brother - Brother part changed to...

Daughter and their mothers...








And at the other end of the other extreme..



a ROUSING version of Powerslave by Anaal Nathrakh


Next is..

the simply beautiful and sometimes haunting melodies of THOMAS ZWIJSEN NYLON MAIDEN new DOUBLE CD of IRON MAIDEN (and two Bruce Dickinson solo tunes) songs...

So on this album you not only have the amazing JERUSALEM and tears of the dragon,
you also have Burning Ambition among others..

amazing..













test



One of my favourite songs from the X Factor. This is a great live version from Thomas Zwijsen and Blaze himself.



Like I say above, I most like it to hear interpretations by other musicians on newer Iron Maiden songs.
Thomas Zwijsen is always UP TO DATE. LOL!!

This is simply another haunting version of an already haunting song...





test



Last but not least, I hope to upload some photos I took while backpacking to the Rhine River territory in Germany to watch Ritchie Blackmore's Rainbow play in Loreley.

Here are some of the photos I took while exploring some portions of the Rhine River.
I stayed at Sankt Goar,
and exploring by boat along the FEARSOME Rhine River...
I ended up at the amazingly beautiful Rudesheim.











THIS IS WHAT I DISCOVERED tuck away AT ONE OF THE LANES OF RUDESHEIM..

A seriously shocking discovery of a TORTURE MUSEUM which is simply mind-boggling.

I will try to create a post on this Folter Museum next time.

I TOOK A PHOTO OF EVERY EXHIBIT POSSIBLE. LOL!!!





TO BE CONTINUED...


15 comments:

Rafi said...

Baru tau ada jugak artis solo yg cover IM.kerrang dah lama aku tak follow,tapi isu yg ni nampak best nanti nak gi usya.
Gamba yg last mmg best.sejuk mata memandang..err..keja mlm eh harini.bebaik ada "bercakap dengan jin" heheh..

Ijau D. Koceng said...

kerrang! vol 1 aku dah dengar, nak kena dengar vol 2 ni jugak~

thomas zwijsen pula aku kenal sbb selalu blaze bayley ajak utk konsert2 unplugged/acoustic

dilabangiWORLD said...

rHINE rIVER
CANTIK SIUT :-)
Bery beautiful, syok lah tengok dari cable car tu dep

myownmind said...
This comment has been removed by the author.
myownmind said...

Perghhh memang envy aa aku melihat semua itu boss..

Kaemm Reutn said...

kerrang 2.. yg ni xda metallica..huk

berteromber said...

Tak jumpa pulak kerrang tu jual kat jb...kalau tak konpem aku sambar..

yusrina said...

rojak post pun best jugak entry ni.. rojak Singapore gitu.. hih hih

D'arsil said...

mengujakan tgk kerrang tu ada cdnya..

A.I said...

bangunan2 tu macam kat bukit tinggi aku pegi haritu je..hehehe

Kaboi Tanduk said...

Suka jugak cover yang memang lain terus..

Macam Zwijsen tu memang best dia petik pakai classical guitar..

Kaboi Tanduk said...

Suka jugak cover yang memang lain terus..

Macam Zwijsen tu memang best dia petik pakai classical guitar..

dilabangiWORLD said...

dep, mana gambar kuih raya ang tu:-)

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Aku rasa lagu-lagu iron maiden dah ada orang SMULE jugak kot

myownmind said...

Aku pun dah lama tak nampak KERRANG kat Malaysia nie.. METAL HAMMER ada sekejap pastu sekarang dah mcm susah plak nak nampak balik..