Wednesday, December 30, 2009

s90 first kopek

manual ring dia kat depan tu buat jadi macam mainan best giler.
korang boleh adjust smua functions pakai manual ring kat depan tu, kira ni kamera copy pesen dslr cuma dia size compact giler.
aku try, macam biasa tangan tak stable dan malam makes it more obvious.
canon s90 - korang gi google reviews dia.

ni kat singapore, esplanade ngan mesjid sultan

Click all photos to enlarge -








i like it huhu.

6 comments:

pakcik kordi said...

semart pics beb!yeah!gmbr paling bwh paling menarik hati!

SkiD said...

Fulamak!! macam DSLR le...berapa rega???

Portdy said...

wallau wehhh...lawa lawa,
mesti ribu riban harga dia!

dilaOHdila said...

pergh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lawo giller siut
menakjubkannnnnnnnnnnnnn
berapa rupiah ni dep....

speedrider said...

gambar cun macam DSLR. macam tak percaya...

MindHeartBodySoul said...

amazing...
nice work...
nite shoot hidup tul...