Saturday, December 5, 2009

What the hell*&^%# happened?

Aloha~

Sila lihat foto2 dibawah ini. Ada anda kenal dan ada tak kenal, smua ambik dari internet aje.
Apa persamaan mereka? baik Mr Wenger, Rafa, Megadave, Sir Alex, dan budak2 kecik tu semua?









Minggu depan baru keluar, tapi..ni samples dan dua complete previews.
Samples " Unarmed " sangat sangat...aku tak tahu apa nak cakap.
ok, aku tahu dorang nak " UNARMED " kan ni special 25th anniversary release, tapi aku tak expect sampai "unarmed" jadi sampai gini.
LAGU RAKYAT!!!
teringat xpdc unmetal. siot betul.

Eagles Fly Free - dah jadi lagu rakyat siap duet ngan pompuan. Masuk part solo baru gerek sikit. Cute betul dah jadi lagu ni.
http://www.youtube.com/watch?v=Wso98REeDlg&feature=related

Future World - ok sikit ler...ok sikit aje haha.. Henjut henjut dia masih ada sikit tu..
http://www.youtube.com/watch?v=-gGWv7L3tM4

30 second samples lain kat website jepun ni, pandai2 korang klik ok.
http://www.jvcmusic.co.jp/-/Discography/A016944/VIZP-86.html

Keepers Legacy rupanya macam Michael Jackson / Lionel Ritchie buat untuk We Are The World gitu.
I Want Out ada Kai Hansen kot.

Aku rasa aku akan suka Tale That Wasnt Right / Forever And One pasal memang best cuma macam dah makin kena AirSupplied gitu haha.


patut cover dia a bit mencurigakan huhu..

9 comments:

zan said...

A tale that wasn't right..always jadi feveret aku..solo lagu melayu tu..hahaha

eddie dewanaga said...

gua ada terlihat pasal ni di blog metal download ini...

http://metallicemotions.blogspot.com/2009/11/portada-de-helloween.html

berteromber said...

haha..ni dah mengalahkan Michael Kiske Past In Different Ways..

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

lagu yg pertama tu best la..series, dr td ntah waper kali asyik ulang lagu tu jer.. ;)

SkiD said...

Tak cekidot lagi ni...
Lagu rakyat ke?..nanti aku cekidot...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sume dlm kekecewaan

Jairo said...

tak suka la aku....

Jairo said...

tak suka la aku....

pakcik kordi said...

deaf?mustaine tu apahal?kah kah kah!!!pening ke rating utk album endgame tgi sgt?kah kah kah!!!