Friday, September 7, 2007

its going to be a February Rain for me

masa dulu, ada orang cakap kat aku..
Australia tu dekat tau!! Bandar Perth tu dekat je kat sini, lagi dekat dari cam kita nak gi India ke hapa ke..
So aku was like, ooo dekat eh padahal kan negri omputeh...
Tapi dekat pun, bukan cam bleh naik bas sampai, aku tahu la, aku nak gi sana, tiket flight je dah berapa $iak.. So well, going to be a February Rain la untuk aku.

Somewhere Back In Time World Tour
February 4 - Burswood Dome - Perth

Opening nite of 2008 World Tour akan kick off kat Perth. Sigh. Only Asian date is aku rasa Jepun and maybe India. Tapi realistically, Perth is the nearest la.
Well..., tunggu bootlegs ngan official releases dia keluar je la huhuhuhu.

Poster dia.


Tapi kan, never say never kan, dan, ni semua at the end of the day, Duniawi. \m/

1 comment:

chi said...

aku kat perth la ni.. tapi takde kaki lak nakgi.. ko ader member2 tak kat sini?