Monday, September 3, 2007

Akan Datang - Search + Joe Wings 9/9/08, Megadeth 26/10, Heaven & Hell 27/10

Buat kali kedua, Search combine ngan Joe Wings. so mesti best..
1st time, 10 March kat JB.
2nd time ni, 9 Sept kat Planet Hollywood KL.

Tiket dah ada..Ni dia gambo dia ( click to make bigger )



Cuma dapatkah aku pegi? dapatkah Search perform tanpa apa2 cancellation? Adakah Search akan seret berjam2 macam Wings tu hari sampai 1.30pagi?
Lets see how ler


Anyway, back to back October nanti,
Megadeth 26/10
Heaven & Hell 27/10

(Macam mana la aku nak explain kat big boss nanti..sigh.)

6 comments:

carvedijan said...

cantik bro.....mari meramaikan PH

zan said...

Beb..
Kalo lu terasa keseorangan time konsert nanti n nak ader geng, contact wa +6019-3681917. Wa, ijan, n ader 2-3 orang geng multiply S'pore n Malaysia akan turun malam tu.

dils said...

nice pictures :)

deaf_angel said...

jan alrite
dilah wei!!!! apa kabar
zan roger aku dah salin nombor ko nanti takdeperal sampai aku kontek ko ngan line DIGI aku hahhaa

carvedijan said...

Cantik!!! Jangan lupa call zan....kita sama2 pergi. Aku lak nak kena entertain 2 orang gang MP dari Singapore jugak 9hb ni

SC said...

Bro..nice website.
Jumpa di Heaven & Hell Concert 27/10/07.