Saturday, September 19, 2009

kepada semua..

tiap2 kita sambut raya berbeza cara2nye,
1) ada meriah macam dalam iklan tv, warna warni, gelak ketawa ramai2.
2) ada sedih macam dalam iklan tv jugak, tapi INGAT, selalu iklan sedih2 gini ada sikit2 feel good feeling tu tetap ada. Kira masih ada politically correct message being shown ler.
Kehidupan alam maya, lagi lebih brutal lagik dan takde feel good feel good ni semua.

3) ada ok la , biasa2 je la
4) ada memang langsung takde seri hari raya, sepasang kurungan biru pun takde.
Mungkin kita ada yang been there dulu, atau ngah nengok orang sekeliling kita sambut cam gitu.

Dah nasib cam kentang, apa boleh buat, doa dan usaha je la, life is like a wheel rolling on and on, cuma kalo mampu, jangan lupa bayar zakat fitrah at least.
Ingat, hari raya ni pusing pusing balik, is still a religious occasion.

So cammana pun korang sambut, untuk semua Muslimin Muslimat yang baca ni post, saya nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, dan ni blog aku, pakai keyboard aku, aku punye suka la nak type apa tiap2 posting tu, so jangan lah korang ambik hati sangat.

Kita zero zero balik, dan STAY HEAVY \m/

16 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

Selamat hari raya bro! maaf kalo ada salah silap eh! ;)

sis_nita said...

salam aidilfitri dari aku sekeluarga tuk ko sekeluarga yerr bro..

mohon maaf zahir dan batin kalo ada terlaser komen ku kansss..

aku suka iklan rayerr yang burung murai tu.. waaa.. blehh nangess wooo..

Takilala said...

Selamat Hari Raya Deaf. Maaf zahir Batin.

Abang Ben said...

Eid mubarak bro!

l0veyd0veyd00 said...

hehehhe...selamat hari raya jugak untuk ko... makasih sudi baca blog aku yang selalunya penuh emosi... biasa la... budak rebellious...ada je yang tak puas hati...senarai nak mintak maaf pun ramai ni! Hahahhaha...

bawak kete balik kampung hati2... kalau balik ngan org/bas, suh pemandunye hati2... hehehhe... jmpe lagi pas raya ye ;)

zan said...

Selamat hari raya deaf. Maaf zahir batin. Lepas raya ni jangan lupa siap2 kan invois untuk aku..huhuhuh

Ashraf Fareeq said...

dude.
selamat hari raya aidilfitri.
please don't die.
haha.

eddie dewanaga said...

selamat berlebaran bersama yg tersayang, dimana jua lu berada...

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Maaf Zahir dan Batin..

p.s: Duet Raya??

Portdy said...

banyak yang gua setuju dalam post kali ni bro def,

sama gak macam entry yg tahun lepas pasal raya tu ...i like...


apa pun salam idul fitri bro deaf sekeluarga, maaf zahir batin...

(rindu seh tv singapore / suria malam malam raya ni... rasa macam tak sempat le kali ni nak tengok tv huhuhu)

yemzii said...

slmt hari raya beb,maaf zahir batin,kau raya kl ke spore?
keep up the nostalgic posts bro,buat teringat zaman2 muda dulu

ajie said...

Salam aidilfitri bro. Maaf Zahir dan batin....

ROKATUA said...

Thanks for sharing all great stuffs since the beginning. \m/

Minal 'Aidin Wal Fai'zin. Moga dipanjangkan umur bertemu lagi tahun depan. :)

speedrider said...

Selamat hari Raya bro.
setuju dengan
"Kita zero zero balik, dan STAY HEAVY \m/"

..............perut gua dah heavy gila makan macam2. hahahaha

Saudagar Mimpi ... said...

Raya sebulan. Aku pun masih bercuti.so dah seminggu tak online. Ni pun tumpnag PC org.
Apa pun, Selamat Hari Raya bt Bro & family.
Maaf Zahir Batin

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網