Thursday, April 22, 2010

bertahun aku try dapatkan buku ni...

hai semua, a quickie few minit internet access.

memacam nak cerita, tapi tak kesempatan... makan2, gambo2, makan2 lagi, petik2 gambo lagi, maybe next time...

aku dapat buku ni, bertahun2 aku tahu kewujudan buku ni , tapi aku tak tahu mana nak buat reference, ebay, once in a blue moon ada, tapi this book is considered rare la so budget-wise its out of question.
tapi....all we need is just a little bit of patience...dan nasib.

So I got this rare book to join in my humble collection of maiden books that I find essential and necessary.



A rare very good condition copy ( with obi ) of the 1984/1985 Japanese photo book called
" heavy metal photo book volume 8 ".
Buku paling susah aku nak dapatkan dah berapa tahun dan sangat tak banyak info tentang kewujudan buku gerek ini...



aku rasa aku kena buat review pasal tak banyak info pasal buku ni kat internet...

10 comments:

Portdy said...

macamna leh dapat buku ni bro
cayalah!

pakcik kordi said...

brother ni mmg super dan rarelah!

berteromber said...

beb...kasi review dan tampal gambo dalam dia satu satu...

Ijau D. Koceng said...

yeaah! viral iron maiden melanda!

gayour said...

boleh tengok cover buku je la. uuu..uuu... gua jeles!

☆ lieya latif ☆ said...

fuh...kalo dah minat mmg celah pelusuk donia pun sanggup cari...cayalah bro...mesti hepi sengih sampai ke telingakan..benda yg diidam dah ade dlm genggaman~~~

muor76 said...

yaaa... satu koleksi yg menarik...
bakal menjadik harta karun yg sangat berharga pade mase akan dtg... silap silap leh masuk muzium nih...

dilaOHdila said...

betul ti lieya..kalau dah minat dalam hutan pun leh teroka (kan dep) hahaha
aku salute kat dep ni sebab menghargai apa yang diminat. Moga lepas ni ko sediakanlah gobok yang lebeh besar sikit. kang tak cukup ko nak menyimpan semua dep....teruskan!

mhagnoth said...

Sapa la nak waris suma ni nanti?

ajie said...

betul2 rare ni...salute bro...
budak2 IM..muka sorg2 inesen giler...haha