Thursday, April 29, 2010

'baju raye' dan gezek postings akan datang

Dua benda nak cakap.....again contrasting topics..

1) baju raya ( click all photos to enlarge )






Acah je....




bukan aku nye pun..tolong orderkan je, saje ambik gambo, tapi putih tu aku punye la..





2) makam habib noh.
asar kat masjid md salleh, give u guys an idea untuk sapa tak pernah tengok makam habib noh at present state.





More photos next time aku dapat masuk blog

8 comments:

JAIRO said...

ko punya photo arrrr mmg power \m/

p/s: cantik baju... :)

Portdy said...

gezek?

hehehehe lama tak dengor perkataan ni heh heh I Like!


err baju IM edisi apa ni bro?

☆ lieya latif ☆ said...

woa!! bro cun ar baju tuh.....

amboi siap bergezek2...cam promo filem plak heheheh

berteromber said...

nice photo...nice tshirt...

jarang arr nampak tshirt Maiden warna putih...best.

zan said...

Rime of Ancient Mariner & Flight 666!!
Bring it on Deaf!...hahahaha

dilaOHdila said...

hi dep...
amboi baju raya hang dah siap order tu. Puasa cukup tak? hehehehe
putih tu suci berseh kan...
aku suka angle kat langsir tu
sungguh cun!

SkiD said...

Baju raya Maiden? beor betul!!

mhagnoth said...

Habib noh? Sapa tuh?