Saturday, April 3, 2010

some food pulak

lama tak ceta pasal makan, dan nengok korang smua ceta pasal makan aku pun nak ceta jugak..
saje2 je petik, nak tiru si dod tapi tak menjadi
(click to enlarge)

1)


yang ni interesting.. big serving of veggies kan?
Secret Recipe ni yang kat sogo, mediterenian ( sorry aku tak tahu eja ) fish ke hapa ntah nama..

2)


secret recipe jugak... best.. aku ingat tu sotong rupanye bawang
ooo lupa, dalam tu ada cheese sey...

3)


tom yam kat secret recipe.. abis licin..actually semua pun licin..

4)


secret recipe jugak yang ni...cokelet ada banana gitu..
sedap... haha. actually smua pun sedap..
ooo promo tu jam, beli kek, dapat air kopi/teh per.

yang kat bawah ni smua kedai bawah blok je.. tapi still yummilicious yet reasonably priced.



i think this is daging masak merah kot?
very nice, dan memang tak kedekut ngan veggies.

serious bebual, bila umur dah tua, kena makan sayur.. aku tak suka sayur, tapi no choice.. kena balance




ooo fish.. this is nice
lermek...aku takde ikan keli dia punye pic la.. sedap sey.. very the pedas gitu




sayur warna hijau



i think ni sop ekor kot...

nanti la aku tampal2 gambo makan lagik..

10 comments:

Ijau D. Koceng said...

aku tertarik dgn ayat kontroversi ni "sayur warna hijau"

portdy said...

pagi yang hening ini serta menjadik lapar setelah membaca entry ini

SkiD said...

macam sedap je...nyam!!

dilaOHdila said...

wah dep......hang menyajikan sesuatu diluar dugaan! Bagus sih enak sih! buat aku terliuk jar no

berteromber said...

adoi...lapar la pulak..

pakcik kordi said...

pnh mkn kr secret recipe kt cni..hehe...

gayour said...

patut ada pucuk paku, daun/ulam tenggek burung,ulam raja, petai dan jering. baru makan sayur dan herba namanye! jangan lupa sambal belacan. perghh!

☆ lieya latif ☆ said...

wadoi!! keriak keriuk terus perut gua!!! menguji napsu makan betoi!! heheheheeh

mhagnoth said...

Mewahh.

l0veyd0veyd00 said...

aku dah kenyang makan karipap pagi ni...so bila aku tengok gambar2 ni, alhamdulillah aku rasa makin kenyang! hahahah