Tuesday, November 8, 2016

METALLICA WorldWired Tour 2017 Singapore Ticket is boringly designed. sigh.

A continuation from the previous blogpost.

A short fantasy post (with alternative contents in the Malay language) but firstly, this is how the ticket design for the 22nd January 2017 - Metallica WorldWired Tour 2017 at Singapore Indoor Stadium will be like.



Takde logo2 pengsi Metallica yang tajam2 ke hapa ke.., setakat font biasa je..

Apa pun, tiket2 yang harga paling murah (tapi masih tahap mahal giler babi) yang kena duduk kat kerusi, paling jauh, paling tinggi kalau sapa tinggi dah terhantuk kepala kat bumbung stadium.. (ok, aku exxagerate) dah makin nak abis.. Aku tahu bahagian2 yang mengadap2 depan2 dengan pentas untuk tiket paling murah semua dah abis. 

This is my fantasy setlist, I hope Metallica will be fresh, will be daring and abstaining from wishing them playing the full new album of 88 minutes long..
The Single Reason why I am still buying a ticket although I am very dissapointed at the expensive price tikets for all categories,
is the new tour for the NEW ALBUM will start in Asia. And Singapore will be like the 5th or 6th show, so means Metallica will try out new songs, it will be fresh and exciting.

This is my fantasy setlist which I know wont happen, no Enter Sandman, no Nothing Else Matters. LOL!!. I have not even pick anything from the Black Album.
BUT STILL A WELL-BALANCED SELECTION IN MY VIEW.
ATLAS ALIVE is so Iron Maidenish. I like all 3 songs but this one is a KILLER.

ECSTASY OF GOLD
1. New Song #1
2. New Song #2
3. TRAPPED UNDER ICE
4. HARVESTER OF SORROW
5. New Song #3
6. New Song #4
7. New Song #5
8. BLITZKRIEG
9. BLEEDING ME (I think the best Metallica song betw. year 1992 till 2015)
10. NO REMORSE
11. New Song #6
12. New Song #7
13. New Song #8
14. ONE
15. CREEPING DEATH
16. DYERS EVE

encore
17. BLACKENED
18. MASTER OF PUPPETS
19.BATTERY

Special Encore Just Because I AM THERE and to appease my cursing for the expensive tickets.
20. TURN THE PAGE
21. PROWLER (In Full Please)
22. KILL THE KING (In Full Please)

wow.. 4 songs from DOT DOT DOT AJFA. Ok I am bias. LOL!!


Nanti kalau ada show kat KL nye, aku rasa aku akan pergi pasal nak tengok Metallica main live lagu2 baru, dan aku ok je sama lagu kat atas ni, tapi of course mungkin satu lagu kat atas baik ganti dengan A LIGHT IN THE BLACK? 
(Untuk sapa tak tahu, Ronnie James Dio cakap tu lagu permainan catur. So sila jangan lahar.)


9 comments:

Rafi said...

tengah tggu jugak ni mana tau tetiba je ada kejutan diorang ada main kat kl sekali macam sebelum ni.

yusrina said...

semoga akan adanya jugak konsert metallica 2017 itu di KL hendaknya nanti
i wish so..

berteromber said...

tak mampu...tunggu orang review ajer la...hehe...

D'arsil said...

antara lagu metalika yg aku suka dgr one tu...

Kaemm Reutn said...

sedihnya tiket tu deaf.. mcm tiket bas express..hehe

speedrider said...

Metallica please come to Penang. Hahhahahaha

Adi Herman said...

huhu melepas lagi saya kali ni

evo66 said...

first day dah belik tiket ahh...mana bole terhegeg2 13k je bole sumbat kat indoor...setlist ko pun...tu private consert ke?wkwkwkw

deaf-angel said...

Wishlist gitu haha