Tuesday, January 31, 2012

bootleg Search XPDC 28 Jan 2012

Mungkin ada korang yang mendapati ni menarik dan best.
So aku upload je la.
Enjoy.

Aku ngah fikir, mungkin aku nak buat style WINRARkan semua fan audience bootlegs yang best best yang aku rasa korang boleh terima lah kualiti dia, then korang bila dah dapat, korang boleh WINRARkan lagi sekali file tu
Korang senang sikit, sumbat semua dalam mp3 ke hapa ke, so sambil jalan kaki ke, dalam bas, dalam tren ke, korang boleh dengar...

AND THESE fan audience recordings SOUNDS BEST ON EARPHONES/HEADPHONES anyway.

Tapi ingat, supportlah band2 yang korang minat, ngan beli cd original dorang, merchandise original dorang, dan bayar harga tiket untuk tengok konsert dorang.
Ni fans bootleg recordings ni hanya kenangan je, saje suka2.

Ooo lagi satu , Kalo dulu kita ada " are you enjoy? " dan even malam tu pun on stage ada lagi sekali kena pakai ayat legend ni...
skarang....ada baru nye..

A quick one, aku main rembat je la backcover gitu je..





GO HERE

http://www.youtube.com/user/tempehasuka666/videos

6 comments:

Ijau D. Koceng said...

bila tgk tiket sistic tu teringat pula tiket maiden s'pore... 15 hari lg cukup setahun dah peristiwa tu

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

salam dep
sorry dah lama x singgah sini
wah konsert Search na. ang mesti gi punya kan
peminat setia yang Tegar!!! hahahaha

aku HIV positif said...

owh, kat singapore rupa2nya.
aku ketinggalan betullah.

Anonymous said...

Whеn sοme οne ѕеarches for his required thing, therefоrе he/ѕhе ωаnts to be avаіlable that
іn detаil, so that thing is maintained oѵег here.



Fеel fгee tο surf to my wеb site: mejor fotografo de bodas
Also see my web page > Fotografos de bodas

Anonymous said...

Hi theгe! This is mу fіrst visit to уоur blog!

We are a collectiοn of volunteers and starting а new іnitiatiѵe in a community in the sаme niche.
Your blog ρroѵided uѕ benefіcial information to
wοгk on. You have done a οutѕtanding job!



Here is mу ωeb blog: wedding photography gallery

Anonymous said...

Howdy fantastic blog! Dοеѕ running a blοg sіmilaг to
this taκe a lot of wοгk? I've virtually no knowledge of coding however I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share. I understand this is off topic nevertheless I simply wanted to ask. Thanks a lot!

Feel free to visit my web page ... wedding photographer rates
my website > fotografos de bodas df