Friday, May 3, 2013

bootleg Wings Rockestra 30/4/2013 Istana Budaya youtubed and " I missed the bus".

Aloha..~

saje2 je aku upload bootleg seluruh persembahan malam keempat dan terakhir Wings Rockestra @ Istana Budaya with Simfoni Orkestra Kebangsaan 30.04.2013.
- Ulasan review aku kat posting sebelum ini..

Cam biasa, disclaimerni aku nye bootleg untuk hiburan peribadi aku je, untuk telinga aku je, tapi just in case kalau sapa nak dengar  so aku taruk je dalam youtube.
DON'T expect wonders,
but I think with a earphone or headphone especially, you can get the gist of why I think this Wings Rockestra 2013 live is awesome especially with the so called "80% of the setlist are rare songs" being played.
Wings + a 42 piece orchestra + 2 guests guitarist-greats makes an awesome potent.
Show all seater, so aku takde boleh nak manoeuvre mana2 untuk kurangkan apa2 sound dekat ngan mic seminima yang boleh, kalau diri lain la kan.. Terima je la apa aku boleh bootleg, warts and all. though I think I realised how much I love the song "HARAPAN" . ENJOY!!.



http://www.youtube.com/user/tempehasuka666/videos
http://www.youtube.com/user/tempehasuka666/videos

out of topic kejap...

tribute orang mati,
skarang kul 1 lebih pagi ni, aku masuk Youtube tengok video Kriss Kross " I Missed The Bus".
Sampai skarang, aku kalau tertinggal bas, aku masih boleh humm lagu ni..
Apa pun lagi sekali ulang Roadrunner label nye iklan kat dalam kaset2 dorang zaman dulu " Drugs Are No Fun, Drugs endanger the life and happiness of millions...bla bla bla ".

well....
thats life.

8 comments:

berteromber said...

thanks beb...

Kris Kross tu teringat seluar terbalik dan lagu "jump"...

btw...Jeff Hanneman pun dah RIP :(

iaryylr said...

sememangnya ki di halaman rindu

Rafi said...

Tq bro deaf..tak penah lagi dengar hikayat penuh ranjau live.memanf best la

Adi Herman said...

Perghh bersusah payah buat versi bootleg ni...thanks bro! Sayap2 wings salute you...

Portdy said...

BRo deaf;

bagi lah tips buat recording bootleg yang best macam ni...pakai gejet apa, software apa...kedudukan gejet macamana



saya pun try buat recording tapi hasilnya sangat hampeh... nasib baik ada bootleg yang ni.

(stage banter awie 90% sama dengan malam 27 april ) hehehe

CROMIRAMA said...

Like.. :)

deaf said...

portdy, k nanti aku cerita pengalaman aku tengok satu fan iron maiden yang aku rasa pakar bootleg seantoro dunio. Dia passion, dia buat pasal dia suka, hobi, minat.
Equipment dia...giler, aku amateur je, saje for fun.

deaf said...

Cromirama

aloha yo!

lamaaaaaa tak tengok nick ni aktif dah.