Friday, December 27, 2013

cover majalah Manja bulan Januari 2014 - Ramli Sarip dan dalam ada 6 pages full color interview dengan dia. PENGSI.

Dari majalah fanclub Iron Maiden terbaru ke majalah Manja edisi JANUARI 2014.
Baru keluar la.
Ramli Sarip front cover. Cehhhh, so selalunya kalau majalah ni cover band rock nye orang baru baruuuu aku beli...which is like berapa tahun sekali? hahahaha.


PENGSI KAN COVER DIA??? lawa...warna warni gitu...



Dalam 6 mukasurat pasal Ramli Sarip ngan foto2 dia terbaru yang pengsi2 lawa2 aksi dan gaya nya. Aku suka.

Jugak cerita pasal dia dapat datuk kat Malaysia. Portdy mesti suka baca... cehhhhhhhhh..

Ok, korang nak baca review Lefthanded main kat Melaka tu hari sila gi blog Portdy.

Tengok sini -> http://nemutnemut.blogspot.com



Portdy ko ada bootleg tak Lefthanded nye show????? aku nak satu....................................






Ooo they asked Ann Hussein about Ramli Sarip.
Ann Hussein LEGEND jugak...sama2 legend la dorang...


Korang jangan tanya aku selain dari ni 6 pages apa kandungan Manja kali ni...
Aku tak tengok pun.

Nak baca kalau, sila la beli secopy....  Support local talents and local products. hahaa.

11 comments:

dilabangiWORLD said...

walaupun dah berumur abang Syariff tetap Vogue kan dep :-)

berteromber said...

kalau kena masa dan tempatnya...teringan gak aku nak turun "Blues Buat Teman" punya tour...

deaf said...

Syariff dol?


Ya... vogue. Thats a good word to describe. Legend ni word

Rafi said...

Cover memang dah gempak,gamba papa rock legend..tapi nama majalah je yang failed..heheh

Adi Herman said...

yup aku setuju dengan bro rafi...manja? what a name?

Portdy said...

Bro deap:

Lefthanded tak dapat bootleg penuh sebab sampai lambat.
...TAPI... i have something else for you.... nanti bagi address kat portdy@gmail.com.

Portdy said...

Menarik tu bro. Kalau jadik roger2. Gua ngan shafid optimus prime bokeh turun.

Portdy said...

Boleh*

Portdy said...

Manja..aku boleh tahan lagi...


Mangga???!!!!! Aduhhh ..Tak boleh blahhhh!!!!

deaf said...

biar manja dari manga
YESS.
at least manja cover Ramli Sarip. Ada jugak letak muka rock kat luar.

Rafi said...

Mangga majalah separa lucah made in malaysia..heheh..nak begambo mesti dekat swimming pool n tunjuk aset..