Monday, March 3, 2014

laporan berita temubual "ketua Sah Lak Kau kongsi pengalaman".

Ni dari Berita Minggu - suratkhabar melayu Singapura untuk hari Ahad 02hb March 2014. Semalam.
- Untuk sapa2 yang berminat dan mungkin ada satu dua orang berminat untuk dapat berita2 kemasyarakatan yang patut kita sedar, berita hal-ehwal social di sekeliling kita, ilmu pengetahuan, rujukan, informasi, dan sebagai nya.
Yang tak berminat, as usual buat bodoh sua, and Please No Snide Remarks. 
- Untuk mereka yang ada kat Malaysia dan tak dapat baca, atau belum dapat baca lagi suratkhabar melayu Singapore hari ni, atau sapa2 kat Singapore yang tak beli paper melayu atau gi kedai tapi paper melayu dahbis.
- Ini lagi satu scoop terbaik "kongsi gelap, gengster melibatkan kaum melayu" selain dari scoop tahun lepas akhbar melayu Singapura temubual ngan pengasas Omega, yang aku pernah tampal foto2 aku snap dari suratkhabar tu kat sini - http://deaf-angel.blogspot.sg/2013/10/laporan-berita-temubual-ngan-pengasas.html

Without Further Ado,

Laporan bertajuk "ketua Sah Lak Kau kongsi pengalaman". (369).
Setiap perenggan dekat satu muka surat penuh tu, aku tampal kat sini,
kalau tak boleh baca, korang klik to enlarge,
tak boleh jugak korang 'save as' then enlarge,











Sekian.

13 comments:

faizal abd fathi said...

dah macam yakuza

dilabangiWORLD said...

macam iron maiden je dep...
hehehe jangan marah erk
Kat MAlaysia nak cari berita rencana cam ni memang tak ada lah dep
kawan aku gi singapore baru baru ni dia kata baru tau malaysia ada kematian yang ramai sebab dengki. Paper kat Malaysia? Illek

Dr. Bentara said...

bahaya punya kerja ni

berteromber said...

rokok ok lagi...tapi dadah ni memang susah la nak berhenti....

D'arsil said...

dasyat....

PC kOKak™ said...

wow nice sharing bro.. thanks

Rafi said...

Aik?bro Omega tu kena tangkap balik?

Adi Herman said...

Cuci tangan = buang baju

Terma lain2 tapi maksudnya sama

metal brain asylum said...

young and dangerous

Iaryylr yylriar said...

ENTRI MENARIK BRO!

siJebat said...

Cite lame tp aku bru baca

siJebat said...

Cite lame tp aku bru baca

deaf-angel said...

tak basi cerita gini..