Friday, May 14, 2010

akan datang, coming soon

ingat nak cerita pasal Deep Purple, aku gi tengok hari rabu lepas, takde mood lak, lain kali la, kasi aku dengar bootleg dia lagi sekali.

anyway,


dah lepas tengah malam kot, aku nak gi naik tren then aku nampak ni aktiviti..



ooo Shrek part 4 nak main dah.. aku fetish tau shrek ni, walau not a pixar thingy.
tapi aku most looking forward toy story 3, mesti kecoh giler, hilarious rabak punye. Biol sey mainan2 tu semua haha.


anyway tu hari aku gi kedai dvd

aku - "beb, iron man ada? "
ah boy - "takdelah, wayang pun belum main "
aku - " wa nak iron man la "
ah boy - " belummm lagi "
aku - " part 1 la "
ah boy - tercengang " lu belum tengok ah? "
...
ah boy - " beli lagi satu la, lu angkat ni baik " ( sambil tunjuk Clash Of The Titan ngah main kat tv belakang dia )
aku - " nanti lah, wa tunggu Clash Of The Titan part 2 keluar, baru wa beli yang ini "

aku selalu kena tinggal bas siot kalo part2 wayang ni...

3 comments:

berteromber said...

opis aku ni sebelah panggung wayang...setiap kali nak gi surau mesti lalu kat deretan poster2 wayang baru yg coming soon...dengan tak sengaja aku sekarang ni cukup update dgn apa wayang yg tengah dan akan main....heheh..

err...aku pernah mintak/nak beli poster kat bebudak yang tanggal dan tampal poster tu...cantik2 kan...tapi sayangnya alasan dorang management tak bagi...ntah yer ntah tak..kot2 dorang yg ambik poster2 tu kot...

ajie said...

wayang tgh cite tak best...tahun 2010 ni blum ada citer yg super gempak utk ditonton kat wayang...

last time aku tgok wayang kat leisure mall pelangi...tgh dah nak abis citer..bleh blackout plak...lama gak. tak cakap banyak gi kaunter refund balik duit..dapat tgok free..ahaha

ekha@bella said...

Bella pn sjk dh de bb ni byk dah tertinggal2 wayang. lau dulu every 2 weeks mesti kuar dating ngan hubby lyn muvie kt cinema. skang dating gak tp kt umah je la d samping dvd n player. muahaha..

IP man II confirm best. yg 1st pn dh kira best.. :)