Friday, May 28, 2010

bunga bukan sebarang bunga..

hari ni, ku di halaman rindu pecah rekod. (click all photos to enlarge) buat pertama kali dalam sejarah, ADA GAMBO BUNGA.. korang jangan ketawa lak - aku tahu la tak rok, dan dah jadi macam blog geng lipat kain , awwww, tapi I like these photos so aku share la.. Ni semua bukan aku snap pun...better half aku snap masa dia backpacking gi Amsterdam.. enjoy.. and this is BELANDA.. lawa eh... land of pahlawan2 gue yang berjasa Dennis Bergkamp dan Robin Van Persie ewah, windmills, negara yang buat aku rasa sapa pakai tshirt atau jersey warna oren tu pengsi, dan macam2 lagik.. cam best je kan? maybe one day sapa tau aku pun pegi sini tengok pokok bunga dorang jugak haha. (nak lagi best sila nyanyi lagu Windmill Helloween masa nengok foto2 ni huhu) aku tengok ni aku teringat nangka lak oh teratai bunga indah ewah.. nak layan bunga gi flickr gue, banyak lagik ada bunga2 di taman.. cepat2 la kita shape shift.. ( err amacam teringat lagu metallica lak aku ni haha, blek album lak tu, haha, adakah tandanye dorang nak datang msia & spore ke ahaks ) ni contoh foto buat aku cam suka tempat2 gini dari first impression aku la.. bersih, modern publik transport, lapang, bangunan2 lama.. etc etc la.. korang nengok ni, pakcik mat salleh ni sebrang jalan , so neat kan everything termasuk vehicles tu semua.. korang nengok sungei dorang... cam terus bleh buat air jarang dan ni teka apa... ooo dia nak buat macam ni rupanye.. nanti sambung, more photos kat flickr aku link on the right

6 comments:

::alifdalmim:: said...

lawanya Belanda..

eddie dewanaga said...

bunga bunga... biasa la beb, yg indah itu pasti akan kita suka.

arsenal... tumpang berduka.

holland... nice view.

SkiD said...

Debunga Wangi....hahahaha!!

Portdy said...

I AM STERDAM


Cute lee hehehe

mhagnoth said...

teringat lak klip bunga2 cinta....syok jugak.

dilaOHdila said...

salam dep...
pergh!! aku dah banyak missing entry hang rupanya
lawo belanda ni. mulah teringat kat CASUT BELANDA ala ala trompah tu & Cheese. Bila hang pi ni dep. syoknya lah...............
** aku suka photog RIVer TU