Tuesday, June 1, 2010

tiket

fastgame nye post

ni tikets for Sabtu ni lak, Double Trouble in JB.

click to enlarge




Similar to the KL show nye design. Yang bawah ni.





Aku beli kat Singapore lepas kerja, takut balik Malaysia sold out haha.. Kiasuism abis.

Kat Spore tiket is S$38, roughly about 80RM, ok la, dah seberang tambak punye harga..

So... takdeperal....Sabtu ni.. hehehe..


Soalan - last bus gi KL malam tu kul berapa? haha... kalo tak kena tunggu 6.30 pagi la..

9 comments:

Abang Ben said...

jeles!

PUPUT said...

jeles jgk ni...epi menonton..(T_T)

berteromber said...

jgn lupa roger aku nanti..

Portdy said...

nak pegi tak pegi nak pegi tak pegi

sambil cabut-cabut kelopak bunga

Faizal and Anna said...

Berteromber.. selamat enjoys! and jgn lupa beli official merchandise...!! *(Harap2 Awie maintain suara..hehe!)

::alifdalmim:: said...

semangat betul..btw, enjoy~

eddie dewanaga said...

tak sempat bro, kalau nak kejar bus last naik KL, kena kluar awal sikit laa...

ajie said...

aku pun tak beli lagi tiket...

apapun jumpa di sana nt...

bleh jumpa aku di Booth Zigzag rockstation

Bahang makin terasa..

rasa last bus gi KL kul 12.30mlm ada lg...Terminal dgn stadium larkin dekat je...sempat lagi..hehe

deaf_angel said...

ok see u guys there
yang tak dapat pegi, tunggu double trouble main bawah blok korang lepas raya haha...