Thursday, July 22, 2010

madison square garden 12/07/2010 complete show both opener & headliner

Maiden sold out msg new york city 12hb lepas, ni complete bootlegs of both bands perform malam tu. A nice one to hear and keep.

DT dorang nye impian nak main kat msg akhirnye menjadi walau setakat opener ( korang dengar si drummer dorang nye speech kat lagu PMU ).
Maiden lak ni kali kelima headline msg dalam sejarah dorang, dan sold out everytime. An incredible feat for band rok macam dorang. ( ronnie james dio dedication kat lagu bb was nice )



(foto latest ni ngan yang onstage backstage kat bawah2 tu smua aku congkong dari maiden nye porum)


sila download kat bawah cd covers ni..




http://tinyurl.com/3xzqakl
http://tinyurl.com/2wfzxzd
http://tinyurl.com/2wpnzm8





http://tinyurl.com/3xny9eg
http://tinyurl.com/2ww5fmm

ni semua bukan msg, msg nye fotos kat maiden website belum keluar lagik..ni shows lain2 seminggu dua sebelumnye kat north amerika, aku suka tengok dari atas stage backstage nye fotos






7 comments:

zan said...

Where's the bar? hahaha

berteromber said...

thanks deaf untuk kitaorang yg tak berpeluang nak masuk forum Maiden...

Ijau D. Koceng said...

ngeri aku tgk gmbr myung bend tali bass tu, dahla bend kat fret atas... dia blajar shaolin ke hapa?

PUPUT said...

deaf..ko g x konsert slash?aku agak ko mst g kan..hehe..
byk tul info ko pasal maiden ek..klu ko x citer mst aku xtahu dorg ada dtg..^_^

PUPUT said...

eh silap..aku igt kat mesia..sowi2..

portdy said...

funtastik!fantastik!clique fantastique!

kisah Semut said...

agak rajin ko bercerita kan.... :)