Tuesday, July 27, 2010

majalah mh september yang belum sampai kat kedai2 sini

aku sebenarnye nak tampal gambar makanan, tapi ni latest of the latest giler,

kat kedai2 majalah malaysia/singapore belum sampai majalah ni, tapi kat England , orang dah beli, dan siap scan mukasurats yang pentings huhu..

SPOILER K pasal siap ada scan, ( SEBELAH BAWAH )

full packed ngan maiden, walau patut lencana besi maiden per tu dia kasi bulan ni, ni dia kasi bulan ogos nye issue, bulan ni dapat mousepad ff per. Taktik untuk lariskan majalah ler tu.

Enjoy..

3d magazine cover


dapat mousepad per


content page


review ff pages


dan

Thanks to the mamat omputeh yang rajin scan untuk fans all over the world











Semoga korang smua terhibur, dan - DISCLAIMER - remember to buy originals huhu, ni kira macam tangkap stim kering download trial dulu la... dari saya yang menjalankan tugas huhu

up the irons!

7 comments:

berteromber said...

3D tu...perghhh...

ntah sampai ntah tak edisi ni kat Jb...iskhhhh....

portdy said...

Mh - ingatkan Media Hiburan tadi lalalalalalala

JePh said...

pergh! siap 3d lagi..best ni!

BESIHITAM said...

huiyooo..best22

PUPUT said...

deaf..aku suka tang mouse pad tu...mmg lawa sgt...hehe...semoga ko dpt miliki buku ni ye...^_^

☆ lieya latif ☆ said...

bro,

3d?...wah biar betul...syok tu.....puas belek gambar kan.....

kalo ade kawan kat sane, leh kirim...nak tgu masuk m'si amik mase ar skit kan....

eddie dewanaga said...

berteromber,
kirim aje kawan2 lu yg selalu kluar masuk Sg pegi kerja...

gua selalu kirim FHM Sg, gambar clear woo...!!!