Wednesday, July 28, 2010

makanan kedai bawah blok dan cuci mata

aku paling suka pegi blog2 korang yang ada gambo makanan haha.
Anyway,
makanan2 best dan mur kadang boleh dapat kat mana2 je, termasuk kedai2 bawah blok whether we're in Msia or Spore.
Yang ni kat msia lak, advantage nye ialah like i say kedai bawah blok



sayo campo


dagings masak merahs


kailans masins, still boleh taruk all the seafood n stuffs banyak2


desop eko

Next, cuci mata, ntah cammana ni gambo boleh bocor, buat hati aku excited giler ni haha,
actually kena salute cammana album yang dorang dah rakam berbulan2 lepas, tapi sampai sekarang belum bocor2 lagi even worldwide demand dah tak sabar..
ni ntah dari printing company ke hapa ke aku tak tahu, siap ada orang cuba enlarge nak study liriks dia haha.



the leaked photo of the lyric sheets of the final frontier, mungkin dari printing company or whatever..

9 comments:

portdy said...

semuanya gambo kat sini menyelerakan termasukle leak cover tu hahaha

berteromber said...

betul la...terer dorang simpan rahsia...death magnetic lum apa2 dah boleh sedut...

dilaOHdila said...

brit brittttttttttttt
tu diadep!!!
pepagi aku dah mula rasa lapaq ni wei...
bila hang nak banjer aku?

kisah Semut said...

emmm sedap nyer~~~~~

Silverian said...

Yum...Yum...Yum...Sedapnya...Agak agaknya bulan puasa nanti buat entry pasal makan makan tak beb? Bukan apa gua takut iman gua tergugat tengok gambar pasal makan makan nie...

Rahsia Biasiswa said...

Salam tuan blog, saya nak mintak izin nk promote brg sket blh tak? Kenal tak sesiapa yang nak sambung belajar? Sama ada lepasan spm, ataupun diploma, nak buat degree, ataupun master.. biasanya mereka tunggu biasiswa jpa atau mara, kalau tak dapat biasiswa, mintak pinjaman pelajaran, ptptn dsb.. tetapi sebenarnya banyak lagi biasiswa yang mereka boleh mintak, cuma diorang tak tahu.. kalau masih belajar, dah dpt ptptn pun masih boleh apply biasiswa.. Sdr Anwar Yassin telah bersusah payah menghimpunkan himpunan lebih 40 biasiswa yang boleh dimiliki di Malaysia, dgn harapan lebih ramai orang dapat masuk universiti, terutama dari kawasan luar bandar. Untuk maklumat lanjut, boleh layari blog saya rahsiabiasiswa.blogspot.com.. Harap dapat sebarkan.. Terima kasih, maaf kalau mengganggu..

PUPUT said...

owh..yg ni ko nak citer asalnye ek..hehe..sedap la aku tgk..lapo lak jdnye..uwaaaa...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sedap... lapo aku

deaf_angel said...

hi silverian, welcome