Friday, July 8, 2011

Loudness fans - decision time..x 2

Jadi aku rasa korang peminat Loudness dah buat keputusan la..

T-shirt mana satu lagi lawa??





Gempak giler kalo 1st day raya pakai baju gini kan? I mean, once balik semayang raya la. Melampau la kalo gi smayang raya pakai tshirt gini kan?

Tapi N dia tu lain sikit la kan.

Jadi sua terang lagi bersuluh, thsirt ni dua design ni akan jadi the most sought after item for all Loudness fans in Malaysia and Singapore for the coming Loudness shows in both countries.


Jadi aku rasa korang peminat Loudness dah buat keputusan la kan..






Show mana yang korang nak pergi... ( kalo ada pilihan )

Kat KL, siap ada Amy Search. Mula2 aku mati2 ingat bila kawan aku cakap Amy Search ada aku cakap ok la, opening act kan, rupanya aku silap la...
Dari cari poster ni cakap Loudness perform ngan Amy Search.
So aku cuma terfikir, kalo Amy Search nyanyi ngan Loudness, kalo katalah Amy nyanyi lagu Loudness, contoh satu verse Heavy Chain la katakan...
Tapi kira aku nak dengar Amy nyanyi ke atau aku nak dengar Minoru Nihara nyanyi?
ni ialah apa aku fikir la..
Dan jugak ada tiga opening acts lagi...



Kat Singapore lak, takde special performance apa kebenda...
So, tiap2 lagu maknanya Minoru Nihara nyanyi semua la kan?
Dan ada Paul Danial + Jatt Ali aka Ministry Of Rock sebagai opener.




So...decision...decision time... hehehehe..


Apa pun untuk yang dapat pergi... Enjoy!! Aku harap aku dapat pergi satu show pun jadilah..

13 comments:

berteromber said...

t-shirt ni untuk Spore punya kan?..kalau dapat yang warna putih pun cun jugak...hitam dah banyak sangat...dengarnya SGD25 eh?

aku rasanya tak pergi ahh...gila ahh...dah tua2 ni banyak pulak band rock masuk...pasni dengarnya Whitesnake pulak...arggggghhhh..

A.I said...

Jom dangdut! hehehe...

Ijau D. Koceng said...

klu aku masih "status mcm dulu", mungkin aku dah join takilala tgk show kat kl

ni br lps projek mega 2011 ni ekonomi gawat sket, lgpun xsmpi hati tgglkan mrs. ijau sorg2 di rmh

deaf-angel said...

tak tahu lak Singapore only ke dua2 show.
Ni sama promoter ngan Napalm Death tu hari kawan aku cakap pun $25.

Dr. Ben said...

yang putih lawa!

aku HIV positif said...

aduih!
xmampu pegi, uwaaa.!!
dulu dh menonggeng skali masa deep purple kat genting, aku 'sakit'
kalau tak mesti aku bwk 1 family.

iaryylr said...

Dua dua pun best! best bRO!

:: Cikgu Wiween :: said...

aku x penah layan loudness nih..nak try ah. huhu

lieyalatif said...

first raye ko nak pakai tu...okey gak...jimat duet tak yah pi soping bj melayu sampin bagai...tapi songkok kene pakai tau kekeekekek....(tgh bygkan.....cayalah!!)

speedrider said...

ah lawa siotttt....

gayour said...

lock n loll banzaiiiiii!

Jatiria said...

Bro T-Shirt ni masih ada lagi ke? Tak kira hitam ke putih. Kalau ada, mana nak beli

deaf said...

Hello
aku tak tahu la masa aku beli pun aku kena pre-order.
Ramai orang yang nak beli hari konsert tu pun tak dapat.