Friday, July 22, 2011

CM all nite long

Things that other people wants to clear, may be a treasure to me...
So thank you very much huhu..



Gembira la aku dapat ni semua....Original wooo.

CM4, CM5, Championship Manager 02-03 , and 2007.

Aku suka ambik team bawah2.... ni aku try CM 2007, first kopek aku ambik Shrewsbury..

No Cheating Mode OK. Pure suffering and losing and kena thrashing haha...

Lepas ni aku nak try Belgian League pulak haha.

( Saje je boring malam2 kat tempat kerja....opppsss ).

7 comments:

Ijau D. Koceng said...

hahaha sama mcm aku borong game tomb raider dulu...

berteromber said...

aku pernah addicted main bendalah ni dulu2..jejak sampai pkl 4 pagi pun ada...padahal besoknya nak keje...

paling best ambik team bawah...pastu buat sampai jadi champion...sampai semua star pun join...tapi bila dah masuk 3,4 tahun team ko jer champion...mula dah bosan dah..

SkiD said...

Oooo ada lagi bendaalah ni... lama dah tak main!!

iaryylr said...

harta karun kena simpan! lagi kalo ori!

Faiz Rahman said...

game yg berhantu. tapi berjaya stop gak. aku main CM sampai yg berapa version berapa ntah. lepas tu tukar kepada FM (football manager) pasal CM dah tak best.

Dr. Ben said...

ngulor yop!

muor76 said...

skag nih dah jarang men game arr... ps2 dan psp di kongker oleh anak-anak... nampak gaya nyer bapaknyer kene mendapatkan xbox 360... hahahhaha