Tuesday, September 27, 2011

Taste Of India

..lingers on the tip of my tongue.














A bit of Deepavali light up for 2011 ( Singapore's Little India punye version ) just before some of the decoration lights began to be switched off as its very late already.




And I still think this is one of Aerosmith's best pop songs...

First time dulu dengar, aku was like...biar betik.. happening. Sampai skarang masih happening pada aku.
http://www.youtube.com/watch?v=6oF4JadD5BQ

9 comments:

Dr. Ben said...

kat Ipoh ni pun ada Little India.

lieyalatif said...

cantik...kalerpul ....

ckp pasal deepavali, sekali aku penah gi beraye umah member india...balik umah cerry berry terus hahaahaha....

SkiD said...

Oooo dah nak Deepavali rupanya!! Cantik lampunya.... Pesta cahaya le katakan..

berteromber said...

taste of india kurang skit...aku suka "pink"

WanBeruas said...

..indian foods tarak kaa???

MindHeartBodySoul said...

WaW, bersih tul Little India kat Singapore. Aku suka Kula Shaker Tattva (pyschedelic aku nyer taste) yang ada sitar tu nyer song... touch of India kekdahnya...

Az-Zahra said...

cantiknya lighting..sy belum mahir shoot malam tapi slalu mencuba,try n error..try again n again :-)

aku HIV positif said...

kalau aku, mmg tak pandai amik gambar lampu waktu mlm clear camni bro..

JAIRO said...

seperti biasa aku enjoy tengok photo2 ngko