Thursday, November 17, 2011

aku dengki so...

kawan aku cakap ni malam dia nak gi tengok Children Of Bodom kat Fort Canning.

Siak giler ah, aku ni.... keja part time ah, mana nak gi konsert2 ni smua. ( ewah!!)

So aku dengki kan?

so aku sms dia..

" Children Of Boredom Yawnn... ". Sms sakit hati je bukan apa pun.

Tapi apa pun, aku nak tunggu ulasan dekni, dia punye pendapat pasal konsert2 dia pergi memang aku suka dengar.
Boleh dia cakap crowd Iron Maiden untuk Bali nye show dead. Hahaah!
Pendapat berani mati! Booo wak kang nye crowd.
Dia cerita, dia nak havoc la, tak tahu lagu apa, sekali orang sekeliling dia cam dead...haha..siap tengok dia one of a kind... Tu ah!! Aku dah cakap nak tengok konsert dangdut baru gi Indon haha.

Anyway.... Aku rasa2 la, cam aku baca smalam Judas Priest ngan Lamb Of God opening band.
Fort Canning.
Satu malam...
Katalah....katalah....max 7000.
Lamb Of God, ramai orang muda suka...tu hari LOG main show kat expo Pavilion macam sambutan baik aje.
Judas Priest tak yah cakap la...
Only Judas Priest show in Asia besides Japan....
Korang rasalah....
tiket abis berapa cepat?

Fort Canning ok!! Takde nak jadi kerja bodoh nak staggered2 harga tiket...
Aku rasa nabshot smua orang max $120 je kot
Minimum early bird kalo $100..
Rasa2 la, berapa cepat tiket abis?

Jangan macam Girl Generation tu hari indoor stadium, 4 jam terus sold out... aku rasa Malaysia ngan Indonesia nye K-Pop fans serbu online. Indoor Stadium, easily 12K, 13K crowd boleh sumbat.
Tapi tu GG dorang tambah lagi satu malam so ok la...

3 comments:

Ijau D. Koceng said...

luahan perasaan mengikut kata hati sendiri... (hahaha mc tajuk blog jairo je)

btw, aku tgk2 kat facebook davis, hate crew pit mcm still available lg, maknanya tak sold-out kot?

berteromber said...

kalau la aku jalan2 boleh tersepak duit... ;P

bila dah peringkat umo sekarang…banyak lagi priority dalam life…

at least aku dah nengok maiden dah...jadi la…heheh...

Dr. Ben said...

tengah berkira2 bab Judas Priest