Tuesday, October 16, 2012

Bootleg Double Trouble Singapore 2012

Saje je suka2 buat koleksi sendiri benda2 gini.

Audio Bootleg Double Trouble Search dan Wings hari Jumaat lepas.
Back cover ni..
ni la foto aku petik malam tu satu..Lepas tu dah, buat bodoh sua.




Front cover lak gini, for fun buat kenang kenangan. Aku sebat je apa2 dari google.


Sapa minat, its as usual kat cenel youtube aku sumbat some bootlegs aku rekod, http://www.youtube.com/user/tempehasuka666/videos


Moving on to something else..
Jerman pre-sale skarang masih on.
Aku ngah fikir...
Malam Pertama Maiden main kat Jerman ialah Frankfurt, Frankfurt tempat airport2 kan?
So sampai......pagi, simpan beg kat airport mesti ada locker2 tempat gini, jalan2 sikit, tengok Maiden, TIDO KAT AIRPORT, besok pagi blah gi Donington..
I WILL GIVE IT MY MOST HARDWORKING EFFORT TO SUCEED saving up for the flight tickets while not affecting my real life  ( Maiden is not real life, Maiden is just a fun hobby )... JIA YO!! to self, beyond that is not my control.




Tues 11 Frankfurt Festhalle

8 comments:

matakucing said...

Triple cd tu ..I like it much.. N all the best for euro tour hehe

faizal abd fathi said...

ingat dijual cd tu... baca footnote...terus cancel nak tanya..hehehe

deaf said...

Mana boleh jual beb benda gini.

Sapa nak makan satu sen pun hasil usaha band dan organiser atau official merchandiser atau fanclub atau apa pun.
Nak2 band2 feberet.

berteromber said...

harap2 pasni dapat dengo bootleg Maiden England pulak...

Adi Herman said...

Safe journey to europe bro!

deaf said...

Iron Maiden Europe June 2013 la beb haha.
Lama lagik, ntah hidup ntah tidak.

Silap2 sebelum tu Maiden England dah sampai Malaysia atau Singapore, but which I doubt.

I THINK ITS SEPTEMBER/OCTOBER/NOVEMBER next year.

Dr. Bentara said...

Maiden Singapore! Maiden Singapore! Maiden Singapore!

iaryylr said...

wah double trouble jugak mug tu!