Saturday, October 20, 2012

little black book

Incoming latest., tapi tak latest sangat pun..
( segala hiburan untuk diri sendiri immediate ceasefire dan harus ditapis ketat, maiden 2013 nye pasal.)

Little Black Book address phone list version.


borak sikit..

- Berteromber ngan Ijau aku tahu ialah part of Belinda Carlisle fanbase.

- Ada kawan aku satu dia memang paling suka Absu, Running Wild, dah travel tengok Nightwish main live, tapi sebut Belinda Carlisle cara dia cerita cam complete set semua release dia ada siap ngan vinyl lagik.
Mamat ni memang aku nye reference encyclopedia pasal dia memang minat fesyen muzik dari keras nak mampos sampai jenis geng setengah masak.

- Kat forum maiden lak, aku terbaca ada peminat Iron Maiden ni kat eropah ngah plan nak travel tengok Maiden kat beberapa tempat, tapi dia ngah tunggu Depeche Mode umumkan tour dates untuk 2013, tak mau clash dates dan mungkin perbelanjaan harga tiket.

Apa aku cuba nak cakap ialah best ler kalo exposed dan minat kat berlainan genre dan tak rasa kekok nak cerita atau share2 apa dorang minat.


little black mix 5:18
in the house 4:59
little black book yang biasa nye ( Sheryl Crow masa muda2 backing kot aku pernah baca  )
air you breathe tu jam unreleased, tapi lepas tu masuk kat greatest hits 2cd version. ..

Tulis dok , tulis....name adress phone, buku format kuno ni sampai skarang masih sama sey.

6 comments:

faizal abd fathi said...

-Ada kawan aku satu dia memang paling suka Absu, Running Wild, dah travel tengok Nightwish main live, tapi sebut Belinda Carlisle cara dia cerita cam complete set semua release dia ada siap ngan vinyl lagik.- sekurang kurangnya dia jujur...hehehe

aku pulak..kalau genre lain... CCR,J Mizan,Hermans Hermits,Paul Mauriat ....

Adi Herman said...

wow lately byk geng blogger cerita psl belinda carlisle ajer,tak boleh jadi ni...nak kena beli ni...

Ijau D. Koceng said...

belinda carlisle viral detected!

"...minat fesyen muzik dari keras nak mampos sampai jenis geng setengah masak" - mcm mana geng setengah masak tu?

berteromber said...

Everyone needs a guilty pleasure...heheh...


Rafi said...

err..nak kena dengar n cari jugak ni..hehe

dilabangiWORLD said...

dep peminat yang tegar...hehehhe
kabor wei. sorry lah lama aku tak singgah sini
Moga bertambah koleksi ya