Thursday, January 1, 2009

Osairis @ Monsoon Mayhem, Desaru

~ aloha ~

ladies and gentlemen, makcik2 pakcik2, abang2 kakak2, adik2, dudes, dudesses, surfers and surferettes.

Especially untuk sapa2 di Johor dan kawasan yang sewaktu dengan nye.
Kat Desaru ada beach event dan selingan nye - a bit of Osairis style heavy rock.

So sapa2 yang takde aktiviti hari tu, maybe bleh bawak keluarga or members gi cek out this event, dan jugak cek out Osairis untuk diri anda sendiri kalo korang datang 3rd Jan 8pm k.

Ni event poster dia


Event : Monsoon Mayhem ( surfer competition )
Date : 3rd & 4th Jan 2009
Venue : Desaru Beach Resort
Admission untuk penonton is FREE / PER!! tapi nak ambik bahagian surfing tu kena bayar kot 30 ketul.

Once again, Osairis themselves will be there for promotion on 3rd January , start @ 8pm

7 comments:

ekha@bella said...

wahh intro posting ni dh mcm lagu inul plak. goyang inul ahhh..hahahha.. :D

p/s: jgn mrh ha. gurau senda smpenan thn baru. slmat thn baru!

dilaOHdila said...

dep...menarek ni ada papan lungsur nih
hang tak joint sama ka dep....
apa lagi nanti jangan lupa shoot banyak2 gambar taw since dah ada toys baru tu
** Dep tq
Happy new year

deaf_angel said...

macam lagu Inul?
hehe, ni rock sopan santun namanye hehe

dod tak ah, aku keja ah

:: Cikgu Wiween :: said...

alaaa...kalo tahun lpas leh gak pi psl mmg kat jb. nih da balik PD mmg x dapek eden nak poie do! eheheh :p engko pi ke bro?

eddie dewanaga said...

budak2 gua mmg ramai turun ni... dgn satu group singaporean ni yg gua jumpa kat cherating last year, semua surfer2 punya species ni, dgn volkswagen combi diorang, board taruk atas bumbung...

gua..??
tak penah layan Osairis live ni tapi tgh sibuk org sebelah rumah kawen ni...

Smooth Otter said...

私は日本を愛する

deaf_angel said...

beruang
cakap melayu ke english boleh tak