Tuesday, January 13, 2009

gambo makan2

aloha, aku ngah serve Reservist...
anyway lama tak tampal2 gambo makan, aku ngah lapar ni..
anyway firstly, tu hari aku gi geylang borak ngan kawan aku, kita makan ni..

Kacang Pool

(click all photos to enlarge)

best...lama sangat aku tak makan kachang phool ni huhu


then tu hari...tulang..ni chong pang nye haha




then tu hari..kat satu bistro paling aku suka di satu kawasan di kl..

mee sop





dan last but not least, dessert dari kedai donut yang tengah top hits skarang ni.....durian flavour dia tajam2 tu yang best tu..






slackkkkk abissss...huhuhuhu

12 comments:

matakucing said...

gambor no.1 & 2 tu tak pernah makan la..yum2 jer ngk

eddie dewanaga said...

bro, berapa lama reservist..?

matakucing,
kacang pol dgn tulang ni cukup hot kat s'pore... diorang punya signature dish la, kat JB separuh tempat ada jugak...

2-2 dish ni, mau layan dgn roti perancis, baru mari dia punya rabak..

berteromber said...

itu donut J.Co ker bro?...

budak pompuan opis aku tgh giler donut ni..

Rajarockapak said...

LU MAKAN KE HAPA...BANYAKNYA?!!!!!!!!!TERLIUR GUA SIOT.

Anonymous said...

itu big apple punya...

Smooth Otter said...

wow! it's gonna be like having sex!

dilaOHdila said...

DEP allo dep!!!
Kacang PHHOL yang ada at bangi hanya boleh dapat kat SELERA HERBA ajer dep
sedap kan

Saudagar Mimpi ... said...

Assalamualaikum bro. Saja nak bagi tau bro yg flyer Konsert M Nasir di Istana Budaya dah keluar. Tiket mungkin dh mula dijual. Check ticket2U.biz utk tiket & seating.

deaf_angel said...

ok ok thanks and hi everybody aku reservist 2 weeks plus so very the jarang dapat internet

:: Cikgu Wiween :: said...

bro aku da cuba yg durian tu tekak xleh tima laa. aku laghik suka pink panther, almond. ehhehe

ekha@bella said...

sdapnye..terliur :D

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女