Friday, January 2, 2009

brg jepun tersangat leceh nak dapatkan..struggle sey

mungkin ada sesapa berminat, Minoru Niihara( Loudness ) released double live cd solo dia 'r&r gypsy show' tapi masalahnye kat kedai takde, kat kedai2 jepun pun takde cuma boleh dapat online dari satu website jepun. aku email, bolayan sey, tak paham kot english aku.
Ni satu US loudness fan dapat terus dari minoru niihara, siap sign..best eh.


Aku ngah mintak dari mamat US ni secopy...tengok berjaya tak.
sapa berminat, website mamat US ni kat sini - http://starslayerjo.proboards44.com/index.cgi
ni sebab aku nak cd ni huhu - http://www.blasty.jp/niihara_cd/
pada aku ler, ni release macam special je..
korang pegi test dengar samples dia kat http://www.blasty.jp/niihara_cd/

6 comments:

berteromber said...

wah..banyak jugak lagu sedap..
kalau ko dapat bagi aku secopy..hehe..

eddie dewanaga said...

pelan2 kayuh beb, sabar tu tangga kejayaan, dan tangga2 ke syurga(stairways to heaven)

hehehe...

Rajarockapak said...

benda yang susah nak dapat tu selalunya lebih nikmatnya beb..usaha tangga kejayaan,kalo dah dapat nnt jangan lupa pass kat kengkawan..oh ya,terima kasih kerana singgah.

matakucing said...

good luck dep

OTHMAN HAMZAH said...

Hello there, Let Us Be Friends!

If you have the time visit my blog or website @ www.othmanhamzah.sg

Thanks

:: Cikgu Wiween :: said...

uih giler byk mamat us nih beli. engko kecek la dia dua. kasik aku satu eh.. egeheheh