Saturday, February 14, 2009

search farewell?

aloha
aku baru dapat sms pasal Search nak live aprroximate 10 shows etc as we all are aware of the rumours, tapi aku baca balik sms tu, aku nengok betul2, apsal ada word "farewell tour"?
tidak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha.

tapi I always love Search, walau sejarah aku minat dorang, siap aku dah tiga kali kena bubble siap beli tiket and konsert kensel di JB, KL dan Spore. Rekod la. Nanti aku carik balik tiket2 tu kalo aku masih simpan buat memorabilla.

Aku rasa kalo on dan memang betul ni 'farewell', aku nak gi at least dua shows la untuk ni 10 dates ni.
JB and KL. Tapi Shah Alam? ala... sana public transport aku tak pass ler.
tapi Kings of Rock N Roll nye pasal...

Maniax?? if you reading this...Larkin one more time? haha...

12 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

errkk farewell?? biau betik search..jgn laa konsert farewell lak!! syg woooo. kalo bebudak rock baru2 yg x besh skang nih yg wat farewell concert, aku mmg setuju abis sbb kebanyakannya x besh langsung! so cecepat laa berpecah! gagagag

err..bro ko tengok x citer Rozana tb3?? lagu rozana search aku mmg suka sgt! uhuhhu

Abang Ben said...

aduh... gua kat Australia lagi ni... gua ingat sekali je gua tengok SEARCH ni masa kecik2... ke tak pernah nengok?

deaf_angel said...

tu ah korang..
aku harap sms tu salah type..
ada perkataan 'farewell', tu ah terkedu..

aku harap TYPO hahahaha

berteromber said...

betul ker ni...bila tu date dia?..
kalau betul...larkin...here i come..

eddie dewanaga said...

kalau diaorang punya setlist ada Musafir dan Cinta Sepi...

gua janji utk nangis mlm tu nanti..!!!

Rajarockapak said...

KALO LU PEGI,KIRIM SALAM AJE DARI GUA UNTUK DIAORANG SEMUA.

Geng Metal said...

takda full date utk persembahan dorang tu tak?
kot2 angin wa elok, mau wa turun tgk kat KL nye show ni ...

Anonymous said...

Set. Tapi Kalau tak kerja.
P.S. Jaga botol terbang.

zan said...

Wa jarang2 salah type kat sms deaf..hahaha.

Ni lagi satu petikan sms antara budak duniasearch ngan "one of them":- "Lu nak tengok Search bubar masih kat atas atau bubar hilang macam tu je?"

hf said...

kene standby la suma khazanah negara SEARCH untuk dimintak sign...
hahaha...

last show pat Shah Alam ..
buat demonstration tak kasi SEARCH bubar..boleh ?
hehe

deaf_angel said...

aku baca kat lagendarock, kat dns, rata2 semua ngah sedih ah..

last kopek botol terbang

RockSportS said...

betul ke ni...potong la