Friday, February 27, 2009

beg prada aku \m/

Ni gambo beg Prada aku.

Hapi giler aku bila dapat tu hari..

hati gue melonjak2.






(click all photos to enlarge)




ACAH JE!!!


korang nengok White Chicks tak? ala..yang dua polis kulit hitam tu pakai drag & make-up jadi blonde ladies gitu.
satu tu dah kejar perompak rampas beg, then dah bantai perompak tu, perompak tu tanya apsal get so worked up over a bag?
dia jawab " its not just a bag, its PRAADAAH!!"





Dalam hidup aku, the coolest beg ialah waktu zaman aku kecik2 dulu, budak2 lagi besar dari aku zaman tu suka bawak beg yang panjang ke bawah tu takde zip tu, beg Grandsport eh? (sapa boleh ingat ni beg??) hah..tu ler beg paling stylo aku pernah nampak tapi aku tak pernah ada. sigh.


Aku pakai beg sling lama dah 5 tahun dah yang kaler grey tu, so better half aku dah tegur suruh tukar baru, so apa lagi...ni ler chance aku nak grab beg yang aku memang dah impikan, dan sampai aku sedih sangat tu hari lepas ada time tu, ni beg dah Out Of Stock. Nasib baik stock baru datang hahaha.




Gambo atas ni dalam dia...

Dan ni lak comparison size dia ngan kertas A4.
Boleh letak payung. hehe...yes, aku mana2 aku pegi aku akan bawak payung. Payung pompuan gitu boleh lipat2 kecik2. Korang jangan kutuk2 aku "mat payung-payung" eh. kalo hujan nanti terperangkap kat mana2.

Aku ni kan mana2 jalan kaki/naik bas/lrt/mrt aje. So payung tu penting untuk orang cam aku.





Tunggu payung Iron Maiden keluar lak haha. Kalo wife aku tahu next aku tunggu payung Maiden lak, abis aku haha.


( So these are the photos of how the current Iron Maiden "Messenger/Sling/Canvas/HowYouWantToNameIt" Bag looks like. )

8 comments:

Abang Ben said...

LAWA!!!

berteromber said...

pergh!!!...respek ah deaf...
aku ni selain kaset/cd maiden..benda lain maiden yg aku ada cuma saputangan ajer...time2 sekolah2 dulu...tu pun bukan la ori punya...haha...

matakucing said...

stylo la...

Smooth Otter said...

Make sure you carry to work!

:: Cikgu Wiween :: said...

nnih bkn beg prada...beg praden! gagagaga

fanatik betoi ko yek bro. :P bak laa kasik aku beg tu. leh aku wat pi skolah! kihkih :P

:: Cikgu Wiween :: said...

btw, white chicks tu citer peberet aku jugak. lawak giler babun! hahahaha

tingat yg bini dia dtg hotel tu dia ingat laki dia skandal.pastu kan dia pakai bra..bini dia tanya "is that a bra?" dia kata tempat letak pistol baru! wakakkaakka gilosss!

dilaOHdila said...

wah dep....
shuntek beg PRADA hang ni no
semalam aku gi PS tak nampaklak beg cam ni
** aku ada singgah air mata kuceng tu
hujan lebat giller
sayang lak lens kena bash2 dep (hehehhe)

deaf_angel said...

musim hujan ni tiap2 hujan.

kalo pakai payung maiden kan ke best