Wednesday, February 18, 2009

maiden arab

Ini keratan sokkabar Dubai pasal show Maiden berapa hari lepas kat sana.
IRAQ, SYRIA, IRAN, Lebanon.. etc. Seluruh peminat timur tengah travel pegi nengok dorang.
Satu family travel dari Baghdad, satu orang UAE ni isteri dia dah due, tapi dia bawak sekali pasal dia tak mau miss apa2 muahaha.
Pada aku, NO other band in history have a loyal and dedicated fan base this large anywhere in the World.
Commitment peminat Maiden satu dunia memang tahap kerja giler \m/

click all to enlarge


7 comments:

Geng Metal said...

kalau buat kat sini, gua rasa semua keluar pi tgk aaaa, termasuk lah atok2 yg dah ada cucu pi tgk sekali!

berteromber said...

cis...dubai dah...KL bila ni?...

portdy said...

"Scream for me, ahlan wa sahlan Dubaiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
, scream for me!!!!!!"

pas tu sambung nyanyi lagu Powerslave.

deaf_angel said...

ada kan artwork khas untuk AMOLAD tour kat Dubai dulu.
Eddie pakai arab nye head dress tu dan lagi satu Eddie ngah naik unta.

Aku tunggu je Eddie pakai baju melayu

Takilala said...

betul tu. suruh sapa2 yg terer melukis gi lukis Ed pakai baju Melayu, pastu send kat diorang. Sure diorang nak g sini tu. Tak pun, print logo Maiden kat baju Melayu, bg kat Harris. hahaha. Up the Irons!!!!

RockSportS said...

i was one of the crowds...Maiden Rules

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室