Saturday, February 7, 2009

walking on earth - gambo makan lagik..

pathetic sey dunia ni..perang, recession, terkejar2 politik, kezaliman, jenayah, tapi well...

- "The true miracle is not walking on water or walking in air, but simply walking on this earth."

So ni dia apa kita orang makan2.

Some of you may find them boring, some of you may find them low class( snigger! ), some of you may enjoy them too, and some of you may find them interesting.

(click all to enlarge)

Tahu Goreng


Tahu Goreng kat gerai lain



Nasi Jenganan \m/ sorry the sayur2 tu tak nampak sangat dorang bertimbun one side.
ni yang makcik kat gerai setkan, pasal aku tak pilih.



ni is a bit unusual Roti John. Very Bloody. I love it.


Ni sama unusual Roti John, tapi pakai roti lain..This one is even Bloodier.


Biasa nye Roti John



lama tak makan - Murtabak Ayam



telur bawang




mee hoon soup



nasik goreng merah. The redder the better huhu



to be continued OFTEN huhu

4 comments:

dilaOHdila said...

dep....
ni versi JJCM ke? wah best ni
bila nak banjer aku wei;-)
tu nama janganan macam ruper nasi ambeng jek. kalau kat sini memang pamos dep.
** aku dah delete benda alah tu wei:-)

eddie dewanaga said...

tahu goreng itu syurga beb, kalau kena dgn kuah yg betul2 mantap, memang stairways to heaven...!

tekak gua ni memang tekak lu jugak, lagi pedas, lagi merah, lagi naik selera tu...

Saudagar Mimpi ... said...

Bro, hang buat aku lapo di malam hari. :)_

matakucing said...

mcm2 spesis rotijohn ada