Wednesday, February 25, 2009

roxette and machap

sebulan lebih dah, aku tak jemu2 dengar Roxette's dont bore us get to the chorus kat mp3 player aku. Lebih2 lagi those four "new" tracks. Berbelas tahun dah aku ada cd ni. Roxette rules ok.

Anyway, tempat ni seems jadi port baru drivers bas express fave aku huhu..


(click all photos to enlarge)
Gold ngan silver side by side huhu. of course Gold nye gereks. Mara rules too.

So cam biasa, aku malingering je la tunggu bas jalan and keluarkan my trusted nokia hp.
anyway ni tempat rest restoran jaya kat Machap.



I am quite happy ngan tempat ni, pasal nampak cam Muslim owned? Sorry la eh aku teka je. Pasal..ada tempat, we can see muslim ladies manning the counters etc, tapi tempat makan tu bukan Muslim owned. Aku rather support Muslim owned food establishments especially masa time naik bas. Kalo kita tak support, sapa nak support? tapi kalo macam $*%& for whatever reasons, sori ah. My opinion je k.



s.u.r.a.u dia


ni aku consider a classic pose ler untuk ramai dari kita. bas tersusun ngan mesti ada mr tong.




anyway, i'll leave you with the quote of the month that I read just now.
krenmaut.blogspot dapat gi nengok Iron Maiden kat New Zealand, so ni dia post kat metalforum and I quote -
"Semua show2 yang aku pernah tengok CANNOT beat this experience. PRICELESS!"
Aku senyum dari satu telinga ke satu telinga baca ayat ni.

4 comments:

berteromber said...

roxette??..la aku ingat aku je sorang suka roxette...dulu zaman aku tgh metal giler...hanya ada ada beberapa artis tak metal aku suka...salah satunya Roxette...satu lagi Bryan Adam...hehe..

aku ada download cd dont bore us ni...sekarang rasa macam nak terbeli pulak... :P

matakucing said...

roxette kegilaan abang aku..ahaks june afternoon wa wa.

portdy said...

hmm kebetulan..

minggu ni aku pulak ngan abang ipar aku bertungkus lumus cari chord nak jamming lagu " Crash Boom Bang"

aku , my wife n abang ipar memang peminat tegar roxette...


My feveret - " Fading Like A Flower"

deaf_angel said...

Ramai rupanye Roxette fans ye..

berteromber...yang 4 lagu tambahan tu smua killer ler huhu. Tu yang kena tangkap ni album.

mata kucing
wa wa tu yang buat aku 1001 kali dgr pun tak boring haha.


portdy.
best eh kalo love ones ko pun minat sesuatu yang sama