Tuesday, January 19, 2010

lain tapi sama

satu kl, satu singapore
satu siang, satu malam
satu lrt, satu mrt
tapi..ayat.. sama..




( plis click to enlarge )




broadcast speaking london - Please stand behind the yellow line.
broadcast Mim - Harap berdiri di belakang garisan kuning.

well...

9 comments:

pakcik kordi said...

ish...lawo benor pics nye!geram tul la gua!

nk gitar ke nk camera!!!!?????

::alifdalmim:: said...

satu tak pasang lampu, satu lagi pasang lampu..hehe

btw,nice picture! betulll..

speedrider said...

deaf,

1st pic napa macam high noise? ada edit ka?

Portdy said...

I said train kept a-rollin' all night long
Train kept a-rollin' all night long
Train kept a-rollin' all night long
Train kept a-rollin' all night long
With a heave and a ho
But I just couldn't tell her so, no no no

berteromber said...

"Please stand behind the yellow line"

pasal ni teringat aku dula masa mula2 start perkhidamatan LRT..satu hari tu aku kat stesen Cempaka...ada satu family mat salleh tu anaknya tanya maknya...kenapa orang kat sini berdiri melepasi garisan kuning..kat London tak der pun camgini...mak dia nak jawap...tapi kebetulan aku berdiri betul2 sebelah dia...dia tak jadi jawap dan senyum jer kat aku...aku terasa nak jawap...tapi tak tau nak jawap apa...hmmm...orang kita...

btw...aku suka 1st picture

Takilala said...

nice pics bro

SkiD said...

Cantik gambar!!!...

dilaOHdila said...

lawo PIC hang dep...
nampak menarik lagi...
penangan s90
angle jugak cun.
teruskan lagik lagik & lagik!

kisah Semut said...

emm tiru ler

hu8 i pown kawan yg ajar -semut-