Tuesday, February 22, 2011

4 a.m - lay you down in a bed of roses...



pukul 4 pagi, bas aku belum sampai lagi, 4.10 kot, so takkan aku nak baring, nanti konfem aku tertido punye, so aku duk je.
Then kucing hitam ni datang baring belah aku, buat kawan la haha, ala...sayang sayang..haha,



so layan je kucing manja ni,
takkan aku nak ajak borak ngan wak kang siak, dorang pun ngah lepak, then macam orang ngantuk disorok bantal, aku letak beg aku umpan kucing ni buat pillow, terus dia landing tak ingat dunia, membuta la apa lagi.
Siol betul, lawak nye bas aku sampai 4.15am gitu, aku kejut dan kena angkat dia tepi, punye la liat betul nak gerak.. kalo dia melepas atas beg aku, gaduh besar ah haha.
Besok keluar paper headline
" Big fight at bus terminal between two different species " haha.




Doing her best impression of Dio's sign \m/



This cat reminds me of my favourite cat in the world , the crazy, egoistic, paranoid, delusional, gangster, bully ( who is actually a chicken ) , havoc, happening, most attitude, but at the same time lovable character - Bucky Katt.

Last kopek..




I want to lay you down in a bed of roses...
... cause tonite I sleep on a bed of nails :-)

10 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

jinaknye la hai kucing ni ngan ko deaf......siap leh tdo sengsame...tapi aku tgk ni kucing betina ni deaf keh keh keh .....patut la die rela temankan ko heheheeheheh......

amecam, puas tak tgk iron maiden....sure seronok n puas kan...rate2 aku bace review ckp best......

deaf-angel said...

kat newspaper Business Times, dia review
Best concert of the year? make it the decade.
hehe.
Promoter siap cakap dalam sejarah, dia tak pernah dengar bunyi penonton kuat macam gitu.

Abang Ben said...

luahan di kala sepi hahaha

SkiD said...

Patut ko nyanyi lagu "Kucing Itam...aduh! Kucing Itam..." ikut rentak lagu kuda hitam!!

Ijau D. Koceng said...

eee... mama miau la~

::alifdalmim:: said...

sy suka kucing tapi alergik dgn haiwan tersebut...kesian~

:: Cikgu Wiween :: said...

tgk kucing itam nih tingat kucing itam yg aku beli masa umur 10 thn dlu bro. tp dia hilang. aku siap round 1 tmn cari x jumpa/ huhuhu

Cromirama said...

kucing rock

aku HIV positif said...

cute entry ni.. ;D
kat umah ni ada sekor kucen nama puang. suka kongsi kain simut

mior said...

ade witch antor suh tido situ tuu..haha