Thursday, February 17, 2011

Ulasan pendek Iron Maiden 15Feb2011 Singapura dan report Straits Times. Full review besok lusa kalau senang.

- Masuk PEN A memang macam celaka. Aku asyik terbayang je bahu terkeluar bila berasak tu. Kesian kat love ones aku. Tak sampai hati aku tapi apa nak buat. Maiden punye pasal. Korang baca report Straits Times aku tampal kat bawah.
Ada satu peminat dah beratur dari malam sebelumnye haha. Giler betul.

- Rise To Remain, aku tak boo langsung haha. Geng baik abis haha. Kira kejap je la aku civilised people.

- Mexican Wave. Ombak Mexico. Best ever la peminat2 kat seats. Salute. Korang ingat ni Malaysia Cup, Tiger Cup, Suzuki Cup ke dok? haha. Takde cuma tattattattattattattattat Bhu**!! kat cam siol nye referee, linesmen dan visiting teams aje haha.
- Muslims, Really aku suka Bruce mention pasal Muslims dalam suasana malam ni.
- Crowd happening giler, aku kejap2 toleh belakang, kejap2 toleh belakang dan kat seats, happening aku tengok sampai kat atas2 semua diri.

Penat lak taip sikit2 ni, aku curik2 taip ni.. nanti la malam aku buat full report giler babi nye apa aku nampak dan dengar kat show ni..
ok I leave you guys with the newspapers cutting of Straits Times Singapore hari ni. Kawan kerja aku kasi tadi... see? betapa best jadi peminat Maiden. Orang siap kasi sokkabar pasal ada review Maiden haha. Thank you my good fren.





9 comments:

Spallan said...

...waiting with bated breath bro, kasi review powerrr punya

JAIRO said...

aku bangga kerana rombongan dari borneo byk kali kuar kat screen tu perghhh!!!!

Nizam said...

come on bro!gua tunggu ni

ikhlas,

dari fans yg tak dpt pegi.

aku HIV positif said...

tahniah, apakan daya...

Ijau D. Koceng said...

mexican wave was the best part utk fans kat atas :)

devourment of souls said...

woo. gua ada! gua ada! 4-5 kali mexican wave rotate.. hahaha. happpeninggg!! pls full review bro! gua tak pandai sangat sebab jarang tengok live.. :)

Nerzhul said...

nice

SkiD said...

"Best ke?...cu citer! cu citer..!! - Pak Jabit Naib Pengerusi JKKKK Kg Pisang.

berteromber said...

part mexican wave tu mmg happening la...macam tgk bola la pulak...