Friday, February 15, 2013

Fandi vs Sundram

Sebelum apa2 kita out of topic kejap.
Ni newspaper semalam, macam makin kecoh je benda2 gini..
hah kau semalam terus back page full page open story, siap Fandi ngan Wendy foto kaler besar2.



click to enlarge


Movinggggg on.....

As far as possible, aku try to follow up ngan liga tempatan, baik Liga M atau S-League ngan menengok sokkabar atau kalo ada game kat saluran2 percuma. Lama aku tak gi tengok2 bola ni semua...Last gi stadium nengok yang Man U, Liverpool, Sporting Lisbon under 19 je tu hari..

So tengok tengok jadual....start balik ler hari ni kan lepas rehat untuk Asia qualifiers..

So... a big date is coming...

Feb 19 Selasa ni. Johor DT lawan Lions XII.

Fandi ngan Sundram lagi sekali...

Pada suatu masa dahulu,

- Bila Fandi main untuk Kuala Lumpur, aku sokong team KL. Tu jam Malek Awab pun ada..

- Bila Sundram main untuk Kedah, aku sokong team Kedah, sokong hijau kuning..

- Bila Fandi main untuk Pahang, aku sokong Pahang... nak2 zaman tu Arwah Borhan Abu Samah the Kereta Tank pun main, dorang tak kasi dia main center-back kan? dorang takut dia kasi penalti kat team lawan kot? hahaha. Masa Pahang dia leftback kot.

Its better I dont  make any comments on Johor DT, tapi.... aku rasa ramai orang dari merata tempat nak tengok Fandi berjaya.

So...
Fandi nye team mesti nak attack, tak kesah apa team..janji team Fandi je kan, dah tahu mesti kaki attack.
Sundram nye team....defend paling important...
Tak kesah la kan....
pasal aku suka dua2, dari dulu sampai skarang... mesti carik news dorang..

I hope one day they will work together for one team..
Cammana aku selalu berangan in the near future Dennis Bergkamp jadi manager Arsenal, dan Thiery Henry jadi assistant dia, cam gitu la aku nak Fandi & Sundram sama2 haa.
(please please Bergkamp leave your current Ajax job and take over Liam Brady youth team position, in a few years time you can take over Le Boss when he says Au Revoir ).

Luke Skywalker and Hans Solo gitu... haha. Boleh buat perumpaan Star Wars gitu.




Fandi And Sundram.....kat youtube masih ada ni......salah satu tag-team dorang bila masa dorang main untuk Singapore lawan Pahang...
Sundram nye 'acah je..' tu....giler babi unforgettable moment...sampai bila2 la aku rasa orang tetap akan cerita pasal backheel tak jadi tu. Sekelip mata..

At the 50 second mark. An example of Sundram + Fandi moment.

Also korang tengok awal sikit yang Abbas Saad nye gol jugak, dari mana tu Abbas Saad dapat bola, tolak, lari belah sana, tahu2 dah kat depan tengah..Magic show!!!




" I am Jang Jung I will walk all over you!! " ( style Korea nak berbual omputeh ) kan? dah lupa liriks...
dorang memang the Dream Team.

4 comments:

berteromber said...

aku rasa Fandi masih lum dapat formasi sesuai untuk JDT...

apa2pun roger aku kalau ko turun Larkin selasa ni...

Adi Herman said...

Nice!

Rafi said...

Dua org tu memang living legend tuu..

faizal abd fathi said...

legend Singapore... selain Dolfatah