Monday, October 20, 2008

Februari 2009?

Mungkin ada satu date tu..
Aku dah standby dah...aku dah sound my love ones!!!
Tak yah gi keja, tak yah gi sekolah..
I want my love ones to share my happiness with me..

So kalo nak datang, please announce cepat2.. Nak kena disiplin abis dah ni budget huhu.
Ada satu mamat tu dah start saving up, penuh confident dah...the rumours are going like crazy.

Tapi takde takpe.. tapi deep inside me....wishing ler.

10 comments:

Abang Ben said...

fuh... berdebar-debar tunggu announcement!

eddie dewanaga said...

dia punya thrill, berdebar2 tu...
rasa macam tunggu org dtg nak masuk minang pulak... huhuhu...

but seriously...

sape yg nak dtg...??

(haram, gua no idea..!)

matakucing said...

shoot to thrill giler... mysterious sungguh.

cLinaku said...

huh..debarannya laksana malam pertama...ulpp....!

:: Cikgu Wiween :: said...

err..adekah maiden nak mai msia big bro??? itukah yg akan berlaku february 2009?? huhuk

HF said...

clina merepekingz siak!!!!!
haha

dilaOHdila said...

oh dep....
semua urang rasa debor2 nih
saper lah agaknya yang nak ko panggil tu dep:-)
ayang erk.....amboi3x:-P

ladychikiller said...

jangan cengginie.kasi antiklimax betul..
rasa mcm nak jabat tgn tok kadi kan. ci da starts saving skit2.hehe

deaf_angel said...

hello everybody

BESIHITAM said...

ala..ade org nak masuk minang dia la tu..kekeke