Thursday, October 30, 2008

peet stop

( lama tak post, somethings wrong kot ngan tampal photos? aku kena adjust width height lak sampai tak balance. click all photos to fully view photos )


sesi foto ngah takde keja sambil tunggu donuts.

korang nengok katun pixar cars?
aku suka Guido, yang assistant bengkel cakap italian tu. Kelakar siak dia, aku paling suka dia buat pit stop laju lepas tu dia jeling kat musuh dorang lepas tu dia cakap " peeet stop " ,

sampai terlondeh2 kereta lain tengok dia. Then last part kereta Ferrari datang, terus dia terbalik pengsan. Then yang dia jadi pom pom girl tu pun hilarious.

Actually ni post tu hari, musim deepavali tu, aku was at lucky garden yong peng, dan aku tak pernah tengok sebanyak bas cam gitu padahal dah 2 pagi kot.
satu hujung sampai satu hujung..




ni lak another kind of pit stop.. tapi apa aku perhatikan harganye nye memang mahal sikit ler, tapi adat ler, lagipun cam buah2an gitu nengok cam fresh dan tak bonyo. BO'NYO? betul tak?
tapi aku nengok drivers semua free je ke? siap air tin lagik..?




Tapi aku paling bingit nengok ada pax, lepas makan ke minum ke buang sampah merata2.
#&%#(&%!&%#@&$ betul. Padahal mr. tong banyak sey. Selenger bacin sey dorang.

8 comments:

dilaOHdila said...

salam dep....
dah lama x dtg umah hang dep....

Inilah suasana yang paling seronok dicapture
Mana gambor passengernya dep? he3x

deaf_angel said...

ada problem ah dod
aku nye post ni gambo dia semua kembang semacam tadi
aku kena sendiri edit size widht height dia kasi elok sikit

blog kena virus kot? hehe

:: Cikgu Wiween :: said...

gajin betol engko tangkap gambo bas. :D

eddie dewanaga said...

huh, best jugak sesekali dpt travel mana2 naik bus...
pastu dengar lagu metalika cover bob seger punya 'turn the page'

MindHeartBodySoul said...

Lucky Garden Yong Peng?
Aku menci tempat tuh (mahap ler yer Encik Deaf)....
kalu bas kita org ader drebar pandai2 brenti kat situ masa kita trip JB.., siap kita org mengamuk dlm bas...



Dahlah makanan tak sedap... hampeh...

Buah be'nyo.. BENYEKlah tuh...

Aisya Iasya said...

Yaaa... yg ko gi tangkap gambo (gambo last hehehehehe...) gambo awek hour glass tu kenapa? Plak tuh tempek kat sini....

Meh tempek gambo tuan umah kat sini... aku tringin jugak nak nengok yg empunya diri...

boh laaa... bubuh jgn tak bubuh... ada jugak value dia...

(ya tak ya jugak,...)

Smooth Otter said...

Mana tu bas Luxury Exclusive?

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網