Friday, October 31, 2008

addy cradle - divine

Mengsupporting local rock melayu time again ...ROCK ok? bukan lagu rakyat hehe.
errr...aku orang pertama beli kat muzika. Dapat poster autographed.
Nanti ah aku full review with photos next week k..
Skarang kasi gezek sikit dulu satu dua gambo..




Errr..ngah dengar ni.. Errrr..apsal lagi best dari aku expect? hehe.
Exciting dan r u enjoy..
lagi satu, aku nak kena bongkar balik KISS ELDER aku..pasal...cam pernah nampak pintu terbukak gitu..




nanti ah senang next week k aku kasi review aku...

err... mak inang?....instrumental?? errr...
aku dah cakap, aku kalo beli cd tu, mesti best nye.. \m/

6 comments:

eddie dewanaga said...

aku kagum dgn style guitar work dia ni, dari zaman teacher's pet lagi...
dan aku penah tgk dia main live masa promo album 'eh, keras tu..!' kat plaza kotaraya JB...
pastu masa dia kluar dgn debut cradle... pun best, cuma kenapa dia still guna nama cradle tu..?

stage nickname kot...
addy cradle... eddie dewanaga...
hahaha... macam palat je, lu jgn gelak bro...
huhuhu!!!

hf said...

ADDY Cradle memang baik main...

dalam MENTERA METAL pun sua macam GARY MOORE dowh..hehe..

pernah tengok live pat Std Negara..

Teachers Pet perform...

memang rabak deni ngan jaybon...sume...

matakucing said...

oh da ada album baru eh..solo dia eh

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonymous said...

Thank you ;-) you should look at that emo boy one on this blog:
http://emo--boys.blogspot.com

Anonymous said...

Hey your website is cute
Check out at that crazy emo video:
http://tinyurl.com/7wmqct