Sunday, March 29, 2009

sayu

Aku ngah nengok sokkabar, ingat dah immune dah macam2 bencana, perang, gaduh, bunuh2 dan apa2 ler yang sokkabar ceta.
Tapi aku baca yang kat Pakistan tu.
Ngah semayang jemaat sey.
Kalo betul report tu cakap, imam baru mulakan takbir sey..
Some people are constantly kicking up a notch on these things.


( tak center lak, an impulsive photo aku sembunyik2 snap pakai henpon huhu ).

6 comments:

Abang Ben said...

tranquility is only in deen.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kite harus besyukur negara kite aman

eddie dewanaga said...

negara2 asia selatan memang takkan aman jika politik yg dikejarkan, rakyat dilupakan, ekonomi merebah, bencana alam dipandang remeh dan agama diperlekeh.

negara2 asia tenggara perlu ambil iktibar!

berteromber said...

peace sells but whose buying?..

matakucing said...

porak peranda

dilaOHdila said...

salam deaf...
sorry lambat reply, aku demam aaa

sedih pulak aku tengok bila rakyat sengsara nih

** wei
crock tu ganaz ke(hehhehehe)