Saturday, August 21, 2010

:-)

nanti senang aku buat review album Final Frontier

Buat waktu ni, biar aku enjoy Maiden terbaru ngan cara ku sendiri....





Bak kata Steve Harris

" theres only one em and thats f*^% em "

dan ni yang jugak buat aku takut H ngan Bruce main giler lagik haha...

5 comments:

Ijau D. Koceng said...

viral TFF dah mari!

berteromber said...

sehingga semalam...dah 3 area kedai kaset kat JB aku ronda...Kotaraya,Ct Square dan Jusco Tebrau...hampeh TFF langsung xder...

bab2 nak cari cd metal kat JB ni mmg selalu hampeh....tp walaucamner pun aku happy...jumpa Ratt "Infestation" kat Jusco Tebrau semalam...x lah aku bazir jer duit minyak gi sana...

PUPUT said...

deaf..sgt lawa la tengkorak tu..^_^

Frodo Baggins said...

>>___<<

"ku dihalaman rindu"
perghhhh ...

yaaa sudaaa datang maa

☆ lieya latif ☆ said...

pergh bro...laju tul ..... pantang bende baru...die laju dulu....sure vanggakan......

bro, rock...rock jugak....baju raye dah beli lum....heheheheh