Wednesday, August 11, 2010

Puasa - so lets cuci mata aje..

Aloha ~

First sekali, aku nak ucap kat semua Muslimin Muslimat dimana saje korang berada..Malaysia/Singapore/Indonesia/Rest Of The World ( ewah! ) yang baca ni, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan bagi tahun ni,
Selamat menjalankan berbagai2 ibadah dan semoga semua benda2 baik yang kita dan love ones kita buat pada bulan ini mendapat ganjaran dari Allah. Amin.
Untuk korang pose tapi kerja kat tempat2 yang rabak giler...its going to be challenging.


ok, skarang layan gambar, Disclaimer, aku not responsible for any side-effect kalo korang nengok gambo2 ni haha.


Seoul Garden, Puchong - best, comfy and affordable...
mula-mula bersih cantik berseri aje...



hah ko, rabak...


nyum nyum nyum, makan la korang dua tiga jam...



ok? ni lak.. rumah je...brocolli, nyum nyum nyum.. sedap wooo




ikan goreng nyum nyum nyum nyum..



ni lak, ayam goreng sambal... nyum nyum nyum , nak2 kalo kena ngan nasik panas2 gitu... woo...




Ni lak, Strawberry Tesco haha.
Sedap tau, teringat aku kat Strawberry kat Bandung, korang gi Kawah Putih tu kan, Strawberry Paradise wooo... best strawberri juice dia. Fresh giler la.




Air... air soursop ni sedap wooo. tak lupa jugak blackcurrant & cranberry ngan dia nye aloe vera nye pulps tu... wooo heaven.




Selamat Berbuka.... yang kat kerja atau ngah dalam bas tu, bukak pose air jarang pun, air jarang la...

11 comments:

eddie dewanaga said...

first day... kopi O panas dan karipap sadin. same menu wajib as i recall nostalgia dgn puluhan kali first day berbuka since i can remember.

☆ lieya latif ☆ said...

cis...gile kejam ni....gambar foods sume marbeles...mau tangkap leleh ni hak hak hak.....saje ar tu bikin kecur keh keh khe

selamat berpuase bro...

Munira Kirana said...

weh.. lama gila tak masub blog ko..
papepun salam ramadhan tau... smoga ramadhan kali ni memberi seribu makna buat kita semua amin....

mhagnoth said...

Selamat Berpuasa. Tahun ni aku nak kurangkan makan . X mau pikir nak makan apa. janji ada kurma. Perut teruk dah ni membusung.

Silverian said...

Rasanya tergugat keimanan gua disamping air liur tengah kecur nie....Ya Allah kuatkanlah iman hambamu ini. Amin. Selamat berpuasa beb, semoga kita mendapat berkat di bulan yang mulia ini.

berteromber said...

aku gambo lain ok...gambo last tu buat meleleh skit...hahaha...

Apa2 pun selamat menjalani ibadah puasa buat ko dan famili...

speedrider said...

cissssssssss..... betul2 kejam.

Selamat berpuasa bro

p/s: kenapa keliling steamboat tu macam tu? tumpah ker?

kisah Semut said...

wow sedap nyer kecur air liur

Faizal and Anna said...

*Rasa macam citer 3 Abdul pulak.. "tak boleh makan cuma tengok gambar saje"... hehe!

Apa2pun, Selamat Berpuasa buat Deaf & family...

:: Cikgu Wiween :: said...

Salam ramadhan to my favourite bro - bro deaf. ;)

semoga ramadhan membawa hikmah buat kita semua. =)

p/s: aku windu nak mkn rojak singapore! hehe

dilaOHdila said...

PEWWItttttttttttttttttttt!!!!
AMBOI DEP (SAMBIL JELING KAT DEP) bukan marah tapi baru lepas sahur ni. Tertelan ayaq liuq jap....
Oakay apa shoot hang utk food photo no.
Psstttt Dep, lepas ni lieya latip pun akan tunjuk skill ngan canon 50D dia tu dep (hehehe)