Friday, August 20, 2010

mesti ada gambo bubur mesjid tiap tahun..

mesti maintain kena taruk gambo suasana adegan bubur mesjid tiap2 tahun..
ni kali tunjuk tempat collection point masjid kat terminal larkin lak...




makcik tukang distribute lepas smayang asar suruh aku ambik satu, takyah la, saya nak naik bas.

ooo smalam kat tempat kerja, aku buka pun makan bubur mesjid. Kawan aku satu ni pergi ambik kat masjid time tengahari , dia kasi aku sebungkus..
dah sejuk la...tapi alrite la, abis jugak haha.

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

bubur lambuk masjid kg baru ramai ckp sedap...tapi tak penah lak dpt rase huhuhuhu....

PUPUT said...

aku time keje dulu salu gak g amik bubur lambuk ni time pose..best..skg dah benti keje xde dah..klu nak cari kat pasar malam je..^_^

eddie dewanaga said...

Bandar Baru Uda punya masjid punya bubur sedap... tapi limited, orang beratur punyalah ramai...

Portdy said...

nasib le mywifey pandai masak bubur lambuk/asyura ni hehehehe

ekha@bella said...

selamt berpose tuk deaf n family jgak. :)

dilaOHdila said...

wah hang dapat BUBUR LAMBUQ ke dep? shuntek tu...

eh aku nak tanya. TU ada gambor kaki tu apa maksudnya. macam kat mejid jek dep?