Monday, August 15, 2011

Five F15 Strike Eagle, the moon and heaven




kat tempat kerja nak maghrib, dongak, F15 Strike Eagle ( betul kan? aku bukan kenal sangat pun ) lima bijik tengah formation backgroundkan bulan.


Next, tu hari Berteromber cakap pasal Warrant nye cd, then..aku flip2 news, la..Jani Lane mati.
Aku spend next few days dengar dan tengok performances lagu Heaven dari berbagai zaman.

Aku nye favourite yang dia perform time Great White " no matter what your friends might say ", Fuck Them " ( siap middle finger ).

Aku always fikir, Heaven Warrant ni a great blue collar love song.. Kerja kat factory, balik lambat buat OT nak carik duit lebih.. haha..

Pasal aku pun dulu kerja kilang line production jugak...dan...mungkin..sapa tahu masa depan nanti, kena kerja kilang balik nanti...

To those yang look down kerja kilang..dan kerja security guard..

and I know , I have read postings on internet by Malay guys looking down and hinaing the security guard jobs..

Fuck you too.


6 comments:

Ijau D. Koceng said...

akupun pnh kerja kilang kat prai, tp bhgn QC lab, bkn production line...

merasa jugakla kerja kilang :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

sangat smart...
ni kalau GUna tele lens.....lagi syiok dep erk

berteromber said...

aku pun 2,3 hari ni hari2 layan Heaven...


btw...info sikit pasal buku "Now Matter How Far" dan "Adrian Smith Stranger In the Strange Land"..ko selalu lepak forum Maiden kan...

iaryylr said...

wah syoknya jet pejuang!

aku HIV positif said...

jenjalan ziarah walaupun tak reti nak komen :)

gayour said...

tidak ada sebab untuk kita menghina apapun pekerjaan yang halal.

will work/kill for food!